خورشت گوجه سبز
مواد لازم:
گوشت یا مرغ: نیم كیلو/ نعنا و جعفری: یك كیلو / گوجه سبز: نیم كیلو / پیاز بزرگ: یك عدد / رب گوجه فرنگی، نمك، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
پیاز را خرد كرده و در كمی روغن سرخ میكنیم سپس كمی زردچوبه ورب اضافه كرده و تفت میدهیم. مرغ یا گوشت را شسته، خرد كرده و به پیازداغ اضافه كرده و كمی تفت میدهیم. سپس سه لیوان آب اضافه كرده و گوشت را نیم پز میكنیم. نعنا و جعفری را شسته، خرد كرده و در كمی روغن تفت داده و با نمك به گوشت اضافه میكنیم. وقتی گوشت پخت گوجه سبزها راشسته و به خورشت اضافه كرده و روی حرارت كم میگذاریم تا آب خورشت كم شده و جا بیفتد البته باید حواسمان باشد گوجهها له نشود. درآخر خورشت را با برنج سرو میكنیم.