printlogo


توصیه‌هایی برای كاهش عطش روزه‌داری

براساس توصیه كارشناس دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، نوشیدن بیش از اندازه چای در وعده سحری موجب افزایش دفع ادرار و از دست رفتن نمك‌های معدنی بدن می‌شود. در وعده سحری بیشتر از مواد غذایی پرفیبر مثل میوه‌ها و سبزی‌ها استفاده كنید. مواد غذایی پرفیبر آب زیادی به خود جذب کرده و بدن می‌تواند آن را به آهستگی جذب كند و احساس تشنگی دیرتر عارض می‌شود. مصرف آب به مقدار زیاد در وعده سحری و مخصوصا بین غذا توصیه نمی‌شود چون موجب رقیق شدن شیره معده و آنزیم‌های گوارشی شده و روند هضم غذا مختل می‌شود. برای كاهش تشنگی می‌توانید از لیمو ترش و سبزی خوردن و سالاد در وعده سحری استفاده كنید. هنگام سحر از خوردن غذاهای خشك و همچنین از مصرف زولبیا، حلواهای شیرین و چرب، غذاهایی كه با ادویه‌جات زیاد تهیه می‌شود، سس مایونز، خامه، سوسیس، كالباس و دیگر غذاهای آماده به دلیل ایجاد تشنگی خودداری كنید./ فارس