printlogo


مصرف روزانه تمشک آبی، خطر بیماری قلبی را كاهش می‌دهد

محققان پی بردند مصرف روزانه ۱۵۰ گرم تمشک‌آبی به كاهش خطربیماری قلبی-عروقی كمك می‌كند. آدین كاسیدی، سرپرست تیم تحقیق در این باره می‌گوید: مطالعات قبلی نشان داده‌اند افرادی كه به طور مرتب تمشک‌آبی مصرف می‌كنند، با كاهش خطر ابتلا به مشكلاتی نظیر دیابت نوع۲ و بیماری قلبی-عروقی مواجه هستند. به گفته وی تمشک‌آبی حاوی مقادیر بالا تركیبات طبیعی موسوم به آنتوسیانین‌هاست./ مهر