نان بربری، بیشترین میزان نمك را دارد
هدایت حسینی، رئیس انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی كشور گفت: بر اساس برنامه ملی پایش انجام شده در انستیتو تحقیقات تغذیهای و صنایع غذایی كشور میزان نمك در نان بربری بیشتر از سایر نانها است. وی افزود: با توجه به سرانه مصرف بالای نان لواش در كشور و بالا بودن مقدار نمك در تولید این نان بیشترین مقدار نمك را از بین موادغذایی به سبد مصرف غذایی ایرانیها وارد میكند. بر این اساس كاهش نمك در انواع نان به ویژه لواش و بربری میتواند نقش مهمی در كاهش دریافت نمك روزانه و پیشگیری از پرفشاری خون داشته باشد./جامجم