افزایش خطر آلزایمر با مصرف فلفل قرمز
طبق نتایج یك مطالعه، افرادی كه روزانه بیش از ۵۰ گرم فلفل قرمز مصرف میكنند تقریبا دو برابر با خطر ابتلا به خطر زوال حافظه و ضعف شناختی روبهرو هستند. به گفته محققان، كپسایسین یك ماده فعال در فلفل قرمز است كه موجب تسریع سرعت متابولیسم، كاهش چربی و ممانعت از اختلالات قلبی - عروقی میشود. به گفته محققان، افرادی كه مقدار زیادی فلفل قرمز مصرف میكنند دارای شاخص توده بدنی كمتر و فعالیت فیزیكی بیشتری هستند. پژوهشگران دریافتند افراد دارای وزن طبیعی در مقایسه با افراد دارای اضافه وزن نسبت به مصرف فلفل قرمز حساستر هستند، از اینرو تاثیرش بر حافظه و وزن بیشتر است./ مهر