printlogo


نكات كلیدی برای پیشگیری از سرطان

مطالعات پزشكی نشان می‌دهد كه می‌توان در شماری از موارد با راه‌های پیشگیرانه میزان خطر ابتلا به سرطان را كاهش داد:
خودداری از مصرف دخانیات: سیگار كشیدن و استعمال دخانیات  خطر ابتلا به سرطان ریه را بالا می‌برد و زمینه را برای ابتلا به انواع دیگر سرطان ها ‌ افزایش می‌دهد. 
توجه به فعالیت‌های بدنی: تحرك بدنی از جمله خطر ابتلا به سرطان‌ در روده بزرگ، پستان و رحم را كاهش می‌دهد. 
جلوگیری از چاقی: افزایش عدد شاخص توده بدنی بیش از وزن طبیعی، احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد.
میوه و سبزیجات: یكی از راه‌های جلوگیری از چاقی مصرف میوه و سبزیجات است. 
مصرف نتی‌اكسیدان‌ها: ویتامین ث، روی، سلنیوم و گنجاندن سبزیجاتی مانند مركبات و كلم بروكلی با خاصیت فیتوشیمیایی در برنامه غذایی به دفع سریع‌تر سمومی كمك می‌كند كه می‌تواند سرطان‌زا باشد./ ایسنا