به‌دنبال آتش‌بس هستیم

پیام آمریکا به ایران:

به‌دنبال آتش‌بس هستیم

حسین امیر عبداللهیان در واکنش به سفر وزیر خارجه آمریکا به عراق، گفت: متأسفانه در سه روز گذشته آمریکایی‌ها به ما پیام دادند که «به‌دنبال آتش‌بس هستیم» اما در عمل از نسل‌کشی و جنایات صهیونیست‌ها در غزه حمایت کردند. وزیر خارجه گفت: امیدواریم آمریکا هرچه زودتر سیاست خود را تغییر دهد و از طرف اشغالگر حمایت نکند.

آنتونی بلینکن، وزیر خارجه آمریکا یکشنبه شب به بغداد سفر کرد و در حالی که جلیقه ضد گلوله بر تن داشت، به دیدار نخست‌وزیر عراق رفت و شبانه هم بغداد را ترک کرد. او پس از دیدار با محمد شیاع السودانی، نخست‌وزیر عراق مدعی شد: «خواستار هیچ‌گونه رویارویی با ایران نبوده، اما تمامی اقدامات برای حمایت از نیروها و شهروندان‌مان را اتخاذ خواهیم‌کرد.» 
حسین امیرعبداللهیان اول آبان نیز از حداقل دو پیام آمریکا در این مدت به ایران خبر داده‌بود. وی در این باره گفته‌بود: آمریکایی‌ها مرتبا به همه طرف‌ها پیام می‌دهند. البته به ایران حداقل دو بار پیام داده‌اند که شامل دو محور اساسی است. محور نخست این‌که ما مایل به گسترش جنگ نیستیم و محور دوم هم از ایران می‌خواهیم خویشتنداری کند. حتی دربرخی پیام‌ها براین تأکید دارند که ایران به خویشتنداری دیگر کشورها، طرف‌ها و کنشگران توصیه کند.