مشکل جهانی گسترش ساس

مشکل جهانی گسترش ساس

ساس‌ها حشراتی موذی هستند که اخیرا به‌دلیل گزارش‌هایی مبنی بر وجود آنها در مناطقی از فرانسه و کره‌جنوبی در کانون توجه قرار گرفته‌اند.

چنانچه آژانس بهداشت ملی فرانسه به شهروندان این کشور توصیه کرده است هنگام سفر، تخت هتل محل اقامت خود را برای اطمینان ازنبود ساس کنترل کنند و در انتقال مبلمان دست‌دوم یا تشک‌های دست‌دوم به خانه‌های خود احتیاط به خرج دهند.ساس‌ها که در دهه ۱۹۵۰ تا حد زیادی از زندگی روزمره مردم در فرانسه رخت بربسته و ناپدید شده بودند، در دهه‌های اخیر بیشتر به‌دلیل تراکم بالای جمعیت و استفاده انبوه از وسایل حمل‌ونقل عمومی بار دیگر به‌تدریج پدیدار شده‌اند. مقامات بهداشتی فرانسه می‌گویند که ساس‌ها از سال ۲۰۲۰ به این‌سو برای بهداشت عمومی در این کشور مشکل‌ساز بوده‌اند. گزارش ماه ژوئیه آژانس ایمنی بهداشت عمومی در فرانسه نشان می‌دهد که یک‌دهم از کل خانواده‌های فرانسوی طی چند سال گذشته با مشکل ساس روبه‌رو بوده‌اند.

کاهش سن تراکم استخوان 
زهرا عبداللهی، مدیر دفتر بهبود تغذیه وزارت بهداشت گفت: «امروز سن کاهش تراکم استخوان در کشور کاهش یافته و متاسفانه این اتفاق به دلیل این است که مصرف لبنیات در کشور روند کاهشی داشته است.» یک تغذیه سالم، دارای تنوع و تعادل است. شیر یک منبع قابل دسترس و سرشار از کلسیم است که در دوره جنینی، پنج سال نخست زندگی و نیز سن بلوغ، حداکثر رشد قدی را موجب می‌شود. گروه‌های دارای حساسیت به عدم تحمل لاکتوز، می‌توانند جایگزین شیر را مورد استفاده قرار دهند اما در علم نوین، شیر و لبنیات بهترین نوع تغذیه است. شیر غذای کاملی است، دردسترس همگان است و از این‌رو نباید به‌جای کودکان تصمیم گرفت و آنها را از کامل‌ترین غذا محروم کرد. امروز در مناطق محروم مسأله تغذیه با شیر، یک مسأله حیاتی است و چون غذای کاملی جز شیر در دسترس نیست، نباید آن را از سبد خانواده‌ها حذف کرد تا دچار نتایجی این‌چنینی، مانند کاهش سن تراکم استخوان نشویم.