عکس یادگاری قاتل در باغ انگور، او را گرفتار کرد
کارگر میدان میوهوترهبار که خندههایش در عالم مستی باعث دعوا با همکارش شده بود، جنایتی را رقم زد. قاتل و همدستانش باورشان نمیشد عکس یادگاری آنها با انگورهای باغ که در اینستاگرام منتشر کرده بودند راز مخفیگاهشان را فاش کند.
به گزارش خبرنگار جامجم، هجدهم مرداد امسال مردی در تماس با پلیس 110 تهران اطلاع داد در یکی از میادین میوهوترهبار شهر تهران درگیری خونینی میان شش جوان رخ داده که کارگران میوهوترهبار هستند. ماموران به آنجا رفتند که معلوم شد دو نفرشان با دیدن دعوا داخل مغازه رفته و خود را محبوس کردند. یکی دیگر با ضربههای چاقو زخمی و سه نفر که عاملان اصلی ماجرا بودند، فرار کردند. کارگر زخمی که ضربه چاقو به گردن و شکم وی اصابت کرده بود روز بعد در بیمارستان فوت شد. سرانجام چند روز پیش سرنخهایی یافتند که نشان میداد، این سه متهم فراری عکسهایی از خود در کنار باغهای انگور در اینستاگرام و تلگرام منتشر کردند. معلوم شد این تصاویر متعلق به یکی از باغهای انگور در تاکستان قزوین است که به آنجا رفتند و معلوم شد متهمان آنجا کار میکردند که تسویهحساب کرده و رفتهاند. ماموران به دنبالشان بودند که دو شب قبل ردشان را در خانه روستایی در هشترود بهدست آوردند و در آنجا هر سه را بازداشت کردند. متهمان دیروز برای تحقیقات به شعبه هشتم بازپرسی دادسرای جنایی تهران منتقل شدند. شهاب متهم به قتل 30 ساله است و در جریان تحقیقات قضایی گفت: آن شب من و چند همکارم با هم مشروب نوشیدیم و مست بودیم و بیجهت میخندیدیم. مقتول آمد و ما را دید و گمان کرد که او را چپچپ نگاه میکنیم و به او میخندیم. همین باعث دعوا شد. با چوبدستی به جانمان افتاد. اول من را زد که افتادم کف خیابان و بعد دو همکارم را زد و با مشت و لگد به جان هم افتادند. در عالم مستی عصبانی شده و با چاقویی که از محل کارم برداشتم به او حمله کردم و به گردن یک ضربه و سه ضربه هم به شکمش زدم. چاقو را از ترسم در سطل زباله در میان راه انداختم. روز بعد یکی از همکارانم به من تلفنی اطلاع داد که او مرده است. سه نفری متواری و به تاکستان قزوین رفتیم. در آنجا در باغی مشغول به کار انگورچینی شده و این دو ماه آنجا بودیم و بعد که کارمان در باغ تمام شد به خانه روستاییمان در شهر دیگری رفته و پنهان شدیم. اما فکر نمیکردیم استوری و عکسهایی که در تلگرام و اینستاگراممان از کار کردن در باغ انگور منتشر کردیم، ما را گرفتار پلیس کند.
سالار صنعتگر، بازپرس شعبه هشتم دادسرای جنایی تهران با تایید این خبر به جامجم گفت: با اعتراف متهم به قتل دو همدستش نیز به شرکت در آن دعوای مرگبار اعتراف کردند.
سالار صنعتگر، بازپرس شعبه هشتم دادسرای جنایی تهران با تایید این خبر به جامجم گفت: با اعتراف متهم به قتل دو همدستش نیز به شرکت در آن دعوای مرگبار اعتراف کردند.