printlogo


پیشفرض‌هایی که ابطال شدند!

قبل از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری 28 خرداد ماه، وجه اشتراک بسیاری از رسانه‌های غربی و جریانات ضد انقلاب سیاه‌نمایی در خصوص انتخابات بود. این سیاه‌نمایی، یکی مربوط به شکل برگزاری انتخابات و دیگری مربوط به مشارکت سیاسی مردم در این آوردگاه سیاسی مهم و سرنوشت‌ساز بود. اکثر این رسانه‌ها معتقد بودند مشارکت انتخاباتی در ایران به‌سبب وجود بحران‌های اقتصادی، تشدید تحریم‌های ضد ایرانی، وجود کاستی‌های مدیریتی در اداره امور اجرایی و شیوع بحران کرونا به زیر 40 درصد خواهد رسید و همین موضوع می‌تواند دستمایه‌ای برای افزایش فشارهای خارجی علیه جمهوری اسلامی ایران باشد.
با همه این اوصاف، حضور گسترده ملت ایران پای صندوق‌های رای و تاسی آنها به رهبر معظم انقلاب، همه این پیش‌فرض‌ها را ابطال کرد! این نخستین بار نیست که سران کشورهای غربی و رسانه‌های وابسته به آنها در محاسبات خود در قبال قدرت و توان ملت ایران و نظام جمهوری اسلامی دچار اشتباه می‌شوند. حضور ملت ایران، فارغ از هر گونه گرایش و نگاه سیاسی در آوردگاه‌های مهم سیاسی و اجتماعی در کشور، بارها دشمنان را در رسیدن به اهداف خود ناکام گذاشته است.
آنچه ایرانیان توانستند با حضور گسترده خود در انتخابات به رخ دشمنان بکشند، عقلانیت، درایت و مسؤولیت‌پذیری سیاسی آنها بود.
این همان قدرتی است که منبعث از پویایی انقلاب اسلامی ایران و متعلقات آن است. با همه این اوصاف، نباید از تحلیل بازی تبلیغاتی رسانه‌های غربی در تقابل با ملت و نظام ایران به‌سادگی گذشت. ترویج و پمپاژ یاس و ناامیدی به جامعه ایران، ابزاری بود که بازیگران غربی به واسطه آن سعی داشتند مانع مشارکت ایرانیان در انتخابات شوند. بدون شک ملت ایران نه‌تنها در درس مشارکت سیاسی و دشمن‌شناسی بار دیگر نام کشورمان را در دنیا روسفید کردند، بلکه به معاندین اثبات کردند که آگاهی و درایت آنها تحت تاثیر سمپاشی تبلیغاتی آنها قرار نخواهد گرفت. انتخابات اخیر نشان داد رصد بازی دشمنان توسط ملت ایران به صورتی هوشمندانه صورت می‌گیرد و مطابق همین رصد هوشمندانه، ایرانیان همواره در مصاف با توطئه‌های بی‌پایان دشمنان، بهترین و بهنگام‌ترین تصمیم ممکن را اتخاذ می‌کنند. قطعا آثار و برکات حضور ملت ایران در انتخابات و فرصت‌هایی که در سایه حماسه‌سازی همه مشارکت‌کنندگان در این عرصه خلق خواهد شد تا مدت زمانی طولانی قابل مشاهده و استنباط خواهد بود.