printlogo


هشدار پلیس درباره قرعه‌كشی‌های خانگی

معاون مبارزه با جعل و كلاهبرداری پلیس آگاهی ناجا درباره «كلاهبرداری در قرعه‌كشی‌های خانگی» به شهروندان هشدار داد و گفت: به افرادی كه پیشنهاد تاسیس صندوق خانگی را می‌دهند و شما شناخت كافی از آنان ندارید، هرگز اعتماد نكنید.
سرهنگ محمدرضا اكبری اظهار كرد:در بعضی از پرونده‌های كلاهبرداری شاهد هستیم برخی هموطنان به خاطر اعتماد بی مورد در دام كلاهبرداری‌هایی می‌افتند كه صندوق‌های خانگی راه‌اندازی كرده‌اند. 
برخی خانواده‌ها برای بهبود وضع اقتصادی خود صندوق‌های خانگی راه‌اندازی می‌كنند كه این روش سال‌هاست در بین برخی عموم، اقوام نزدیك و شهروندان مرسوم است.
وی افزود: در مواقعی برخی افراد شیاد و كلاهبردار با تكنیك مهندسی اجتماعی خود را به این خانواده‌ها نزدیك و با وعده قرعه‌كشی خانگی و پرداخت وام، وجوه مردم را جمع‌آوری می‌كنند و پس از مدتی متواری می‌شوند.
معاون مبارزه با جعل و كلاهبرداری پلیس آگاهی ناجا تصریح كرد: این افراد در پوشش همسایه، دوست، آشنا و... به افراد نزدیك و با پرداخت وام به تعداد اندكی از اعضا اعتماد آنان را جلب می‌كنند، اما یكباره متواری و موجب ضرر و زیان به دیگر اعضا یا شهروندان می‌شوند.
سرهنگ اكبری با هشدار به مردم توصیه كرد: به افرادی كه پیشنهاد تاسیس صندوق خانگی می‌دهند و از آنان شناخت كافی ندارید، هرگز اعتماد نكنید؛ چرا كه پرداخت وام به تعدادی از اعضا برای اعتمادسازی از روش‌های مرسوم كلاهبرداری است؛ مراقب این‌گونه افراد شیاد باشید.