printlogo


امپراتوری خفقان غرب
بیش از یک هفته پس از جنگ غزه، رسانه‌های غربی همچنان سانسوری گسترده علیه مقاومت فلسطین اعمال کرده و با بزرگنمایی اتفاقات روز اول، جنایات هفت روز بعد را نادیده می‌گیرند.در تازه‌ترین اتفاقات، اتحادیه اروپا از همه پلتفرم‌های رسانه‌ای خواسته محتواهایی که این اتحادیه «غیرقانونی» دانسته را حذف کنند.

مراد از محتوای غیرقانونی، موج حمایتی جهان از مردم مظلوم فلسطین است.همزمان، شبکه ایکس(توییتر سابق)، صدها اکانت حامی حماس را حذف کرده است. نشانه‌ای از این‌که غرب، تحمل شنیدن صدای مخالف را ندارد و نگران مواجهه مردم با واقعیت‌های فلسطین است.جالب اینجاست که رسانه‌های غربی که مدعی اخراج سیاسی اساتید دانشگاه در ایران بوده و برای نهادهای علمی در کشور ما دلسوزی می‌کردند، در برابر موج اخراج اساتید در اروپا و آمریکا هم سکوت کرده‌اند.مثلا دو روز قبل دانشگاه برن، استادی را که با ارسال دو پیام در شبکه اجتماعیX(توییتر سابق) از حملات بی‌سابقه حماس به اسرائیل حمایت کرده بود از کار تعلیق کرد. از آن زمان، این دو پیام از شبکه اجتماعیX حذف شدند.این استاد در دو پیام، حملات حماس به اسرائیل را بهترین هدیه تولدی که می‌توان دریافت کرد عنوان کرده و همچنین، کنایه‌آمیز در مورد حملات همزمان با تعطیلات در دین یهود صحبت کرده.
دانشگاه برن توضیح داده که اظهارات این استاد «غیرقابل قبول» بود و «پس از ارزیابی کامل وضعیت، با تأثیر فوری» تعلیق شد!به این ترتیب روشن است که برای سیاست‌گذاران غربی، آزادی نظر و عقیده فقط تا جایی امکان‌پذیر است که موافق و همسو با آنها باشد و در غیر این صورت، همه آن ادعاها دود شده و به هوا می‌رود.امپراتوری رسانه‌ای غرب با چشم فروبستن بر سرکوب وخشونت علیه معترضان همانند شیوه سانسور کشتار و سرکوب فلسطینی‌ها توسط صهیونیست‌ها، این اعتراضات را نمادی از دموکراسی دروغین در اسرائیل به تصویر می‌کشد؛ در حالی‌که همین رسانه‌های غربی با پوشش گسترده کوچک‌ترین تجمع و اعتراض در کشوری غیرمتحد غرب، با دروغ بزرگ دفاع از آزادی بیان و حقوق بشر، گوش جهانیان را کر می‌کنند یا اغتشاش، آشوب، خشونت و تخریب را اعتراض و انقلاب توصیف می‌کنند. در این میان اسرائیل تلاش می‌کند جریان اطلاع‌رسانی مرتبط با وضعیت غزه را در رسانه‌های جهان سانسور کند. واکنش انتقادی افکار عمومی کشورهای غربی و انعکاس آن در شبکه‌های اجتماعی نشان‌دهنده تفاوت رفتار مردم در برخی کشورهای غربی نسبت به گذشته است. برخی رهبران کشورهای غربی علیه هرگونه تجمع و اعتراض موضعگیری کردند و حتی تهدید به مجازات علیه هرگونه تظاهرات در حمایت از مردم فلسطین را مطرح کرده‌اند.