printlogo


همراه بافصل سوم «کار خونه» 
سومین فصل ازمستند «کار خونه» بامحوریت حمایت ازمشاغل خانگی به‌عنوان کسب‌و‌کارهایی که در جهت ایجاد درآمد درخانواده نقش مهمی ایفا می‌کنند، آغاز شد.

نخستین قسمت از فصل اول برنامه کار خونه روایت داستان زندگی پرفرازونشیب سیده‌مریم یوسفی اهل استان مازندران، شهر ساری بود که توانسته با توجه به ظرفیت‌ها و فضاهای موجود در شهر ساری و روستاهای اطرافش مانند بخش مرکزی دودانگه، کیاسر و... باعث ایجاد اشتغال‌زایی برای خود، اعضای خانواده‌اش و همچنین 200نفر از بانوان این خطه در حیطه قالیبافی شود. ازبین200 بافنده‌ای که با ایشان همکاری می‌کنند، صد بانو جزو زنان تحت پوشش کمیته امداد هستند. خانم یوسفی به‌عنوان راهبر شغلی با کمیته امدادامام‌خمینی(ره) نیزهمکاری می‌کند.کار خونه کاری است ازگروه‌خانواده به تهیه‌کنندگی علی‌اکبر کریمی، کارگردانی رضا داستانی و بامدیریت هماهنگی آزاده بهرامی که‌به‌صورت روتین پنجشنبه‌ها ساعت20 روانه آنتن شبکه دوسیما می‌شودوساعت پخش آن برای هفته‌های آتی مجددا خدمت‌مخاطبان اطلاع‌رسانی خواهد شد.

«پس از باران» در راه ‌آی فیلم
آخرین قسمت سریال «بانوی عمارت» پنجشنبه ۲۸دی روی آنتن می‌رود و با پایان این سریال مجموعه تلویزیونی «پس از باران» به كارگردانی سعید سلطانی از روزجمعه۲۹دی روی آنتن شبكه آی‌فیلم می‌رود. این سریال محصول سال ۱۳۷۹ داستان زوجی‌ است كه در راه سفر به گیلان و دراثر یك سانحه رانندگی جان می‌بازند. فرزندان آنان كه به اتفاقی بودن مرگ والدین خود مشكوك‌اند، با مرور دفتر خاطرات مادربزرگشان شهربانو، از سرگذشت او آگاهی می‌یابند و اطلاعات بیشتری از گذشته خانواده‌شان به‌دست می‌آورند‌. اسماعیل عفیفه تهیه‌كنندگی «پس از باران» را بر عهده داشته و مرجان محتشم، محمود پاك‌نیت، كتایون ریاحی، شهاب حسینی، صبا كمالی، حامد كلاهداری، مهوش صبركن و زنده‌یادان نادیا دلدار گلچین، كیومرث ملك‌مطیعی، نیكو خردمند و محمود مقامی از جمله بازیگران این مجموعه تلویزیونی هستند. سریال پس از باران از جمعه ۲۹ دی هر شب ساعت 22 از شبكه آی‌فیلم فارسی پخش می‌شود و تكرار آن نیز در ساعت‌های 6 و 14 روز بعد خواهد بود.‌

جست و خیز در دفتر یادداشت
مریم فلاح:
بچه میمون شیطون و بازیگوش و پیرمردی با محاسن سفید در میان نوشته‌های صفحات دفتر یادداشت برای خودشان ماجراها داشتند. معمولاهمه چیز با شیطنت وکلک‌های میمون کوچولو شروع می‌شد. خلاصه که تک‌تک حروف انگلیسی و حتی خطوط دفتر هر روز شاهد سرو‌کله زدن این دو شخصیت سیاه و سفید بودند، حتی گاه این حروف بی‌زبان وسیله مبارزه این دو می‌شدند، البته گاهی هم دست از کم کردن روی هم برمی‌داشتند و از در صلح و دوستی درمی‌آمدند؛ در این شرایط می‌دیدیم که حروف نوشته شده وسیله بازی و تفریح‌شان شده، مثلا وقتی حرف “L” چوب بازی هاکی و نقطه حرف “i” توپ بازی می‌شدند.در همه حال هدف سازندگان اثر بر این بود که در جریان معاشرت و مراودات مثبت و منفی میمون و پیرمرد کلاه بوقی آنچه عاید مخاطب کودک می‌شود، قرار گرفتن در جریان آموزش و یادگیری حروف انگلیسی باشد.«جست‌وخیزدردفتریادداشت» باعنوان اصلیIgraszki w zeszycie وعنوان انگلیسی Games: in a notebook محصول کشور لهستان بود. این مجموعه کارتونی آموزشی سال1966 به کارگردانی ریچارد اسلاپچینسکی در استودیو فیلم مینیاتور لهستان تولید شد.