ماشاریپوف استقلالی شد
با اعلام باشگاه استقلال، جلالالدین ماشاریپوف، هافبک تیمملی ازبکستان برای امضای قراردادی یکونیم ساله با این باشگاه به توافق رسید.
پیشنویس قرارداد این بازیکن امضا شده و او طی روزهای آینده برای شرکت در تستهای پزشکی و امضای قرارداد راهی تهران خواهد شد. ماشاریپوف ابتدای فصل با تیم پانسرایکوس یونان قرارداد بست ولی پس از یک نیمفصل و انجام ۸ بازی از این تیم جدا شد. او سابقه حضور در لکوموتیو، پاختاکور، النصر عربستان و شبابالاهلی امارات را هم در کارنامه دارد.
یامگا: بهزودی شما را در زمین میبینم
کوین یامگا پس از انجام عمل جراحی دیگری روی چشم خود درپیامی به احساسات هواداران استقلال پاسخ داد: «از شما برای همه پیامهای زیبا، برای همه حمایتهایی که از من کردید، برای همه عشقی که دریافت کردم، سپاسگزارم. این کشور (ایران) همیشه در نظر من بسیار خاص خواهد ماند. کاری که در سختترین لحظه زندگی حرفهایم برایم انجام دادید با هیچ چیزی قابل مقایسه نیست و هرگز فراموش نخواهد شد. مبارزه ادامه دارد و بهزودی شما را در زمین میبینم.»