نقشه دامادهای قلابی برای سرقت خودروهای گرانقیمت
دو داماد قلابی كه با همدستی یك جاعل حرفهای خودروهای اجارهای گرانقیمت را با سندسازی میفروختند هنگام آخرین سرقت دستگیر شدند.
به گزارش خبرنگار جنایی جامجم، اوایل بهمن سال گذشته مردی باحضور در شعبه دوم بازپرسی دادسرای ناحیه 34 تهران از افرادی به اتهام سرقت خودروی سانتافهاش شكایت كرد. بادستور بازپرس بهشتی، ماموران پایگاه دوم پلیس آگاهی تهران تحقیقات از شاكی آغاز شد .
شاكی به افسر تحقیق گفت: در زمینه اجاره خودروهای مدل بالا در مركز خدمات مجالس عروسی فعالیت دارم. یك روز دو نفر كه یكی از آنها داماد بود برای اجاره خودروی سانتافه به دفترم آمدند و گفتند كه آگهی كارمان را در روزنامه و فضای مجازی دیدهاند. داماد جوان 60 میلیون تومان بابت یك هفته اجاره سانتافه پرداخت كرد و ماشین و كارت آن را اجاره كرد. هشت روز گذشت اما او خودرو را بازنگرداند و پاسخگوی تلفنش نیست.
باتوجه به اینكه خودرو مجهز به جیپیاس بود معلوم شد خودرو در خانه مردی در شمالغرب تهران قرار دارد. ماموران باحضور در آنجا و تحقیق از صاحبخانه كه پزشك بود، دریافتند او خودرو را از طریق آگهی ده میلیون تومان زیر قیمت خریده و گمان نمیكرده كه خودرو سرقتی باشد .
این در حالی بود كه صاحبان چند دفتر خدمات مجالس عروسی كه در دام همان متهمان فراری گرفتار شده بودند با حضور در پلیس آگاهی از آنها شكایت كردند. تحقیقات نشان داد اعضای این باند سرقت و كلاهبرداری خودروهای اجارهای از جمله سانتافه و اپتیما را با سندسازی به پزشكان، مهندسان و افراد پولدار فروختهاند. بنابراین تصاویر به دست آمده از اعضای این باند در اختیار صنوف مجلس خدمات عروسی قرار گرفت و از افرادی كه دفاتری داشتند خواسته شد به محض مراجعه متهمان به مراكز آنها به پلیس اطلاع دهند. چند روز پیش یكی از متهمان كه نقش داماد قلابی را بازی میكرد برای اجاره خودرو به یكی از مراكز خدماتی رفته بود كه در آنجا شناسایی و با حضور ماموران بازداشت شد.
فرید گفت: من و دوستم بیكار بودیم و در میهمانی اتفاقی با بهروز كه خلافكار سابقهداری بود، آشنا شدیم. از ما خواست نقش دامادهای قلابی رابازی كنیم. طبق نقشه خودروها را همراه كارت آن اجاره كرده و از روی سند ماشین عكس میگرفتیم. بعد بهروز كه جاعلی حرفهای است سند خودرو را جعل میكرد و آن را میفروخت. اگر مشتری پیدا نمیشد ابتدا خودرو را به نام افراد معتاد كرده و بعد به نام خودمان منتقل میكردیم. در برابر اینكار پول كمی به معتادان میدادیم.
با اعتراف این مرد، دیگر اعضای باند هم شناسایی و دستگیر شدند.