printlogo


فیلم فسیل، اولین گزاره جست‌وجوشده توسط ایرانی‌ها در سال گذشته بود
در جست‌وجوی فسیل! ایرانی‌ها درسال1402 بیشتر دنبال چه چیزهایی درفضای مجازی بودند؟پژوهش صورت‌گرفته نشان می‌دهدفیلم فسیل پرتکرارترین کلمه جست‌وجوشده توسط ایرانی‌ها در فضای مجازی بوده است.

فیلمی که با رکوردشکنی‌های متعدد توانست رونقی به سینماهای ایران بدهد. هر چند هنوز هم در جدول تاریخی اکران فیلم عقاب‌ها با احتساب تعداد بلیط فروخته‌شده، پرفروش‌ترین فیلم سینمای ایران است. در میان گزاره‌های دیگر می‌توان به کلماتی همچون لاستیک دولتی، هواشناسی، مشاهده ابلاغیه الکترونیکی، لیگ قهرمانان آسیا و البته روبیکا وب برخورد کرد. 

انتشار تصویر فردی شبیه پریگوژین در مترو جنجالی شده است

​​​​​​​ایستگاه سقوط!

روز گذشته انتشار تصاویر یک مرد در متروی ورشوی لهستان، حسابی جنجال به‌پا کرده است. ماجرا این است که یک دختر جوان حاضر در مترو، با انتشار این تصاویر این سؤال را مطرح کرده که «آیا یوگنی پریگوژین دشمن شماره یک ولادیمیر پوتین زنده است؟»  پریگوژین بعد از کودتای واگنرها به‌شدت در مرکز توجهات قرار گرفت و چند وقت بعد، درپی سانحه هوایی کشته شد. فرد داخل متروی لهستان شباهت بسیاری به پریگوژین دارد اما فارغ از شباهت ظاهری، آنچه بسیار مورد تردید است، صحت تصویر منتشر شده است، آن هم با آگاهی از تاثیرات انکارناپذیر هوش مصنوعی. 

آمریکایی‌ها استفاده از تیک‌تاک متعلق به شو زی چو را ممنوع کردند

سیرک دموکراسی

آمریکایی‌هایی که همواره دررابطه با پلتفرم‌های اجتماعی فیلترشده در ایران صدای‌شان گوش جهانیان را کر کرده بود، حالا با تصویب نمایندگان خود حکم به ممنوعیت فعالیت شبکه اجتماعی تیک‌تاک در آمریکا گرفته‌اند! قانونگذاران مجلس نمایندگان آمریکا لایحه‌ای را برای ممنوع کردن برنامه «تیک‌تاک» دراین کشور به تصویب رساندند. آنها لایحه‌ای را تصویب کردند که بر مبنای آن استفاده از برنامه تیک‌تاک در این کشورممنوع می‌شود. این لایحه،لایحه حفاظت ازآمریکایی‌ها در برابر برنامه‌های کاربردی کنترل‌شده توسط دشمنان خارجی نام دارد و در ۵ مارس از سوی برخی از نمایندگان مجلس نمایندگان آمریکا ارائه شد. به همین دلیل حالا خبر آمده که  شو زی چو، مدیرعامل تیک‌تاک، هفته جاری به واشنگتن می‌رود.