printlogo


نمایش اقتدار توان پهپادها و موشک‌های ایرانی در بغداد
نمایشگاه بین‌المللی امنیت و دفاع بغداد با حضور نمایندگان نظامی ۲۲ کشور از جمله وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح کشورمان برگزار شد.

وزارت دفاع کشورمان دراین نمایشگاه دستاوردهای مختلف صنعت دفاعی ایران ازجمله خانواده پهپادهای مهاجر، پهپاد بردبلند غزه، موشک‌های ضد زره دهلاویه،سامانه‌های پدافند هوایی، سلاح‌های فردی و صنایع جنگ الکترونیک را به نمایش گذاشته است.

سازمان «سپند» در سطح مرزشکنی دانش حرکت می‌کند
سردار رضا طلایی‌نیک، سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در جلسه علنی دیروز مجلس شورای اسلامی و در جریان بررسی گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی درباره کلیات طرح تشکیل سازمان پژوهش و نوآوری دفاعی (سپند) وزارت دفاع بیان کرد: طرح تقویت و توسعه علوم پژوهش و نوآوری دفاعی را دانشمند شهید فخری‌زاده به‌عنوان رئیس سازمان سپند، پیش از شهادت با همفکری مجموعه‌ای از همکاران و جمعی از نمایندگان دوره فعلی مجلس طراحی کرد.سخنگوی وزارت دفاع افزود: در حوزه نیروهای مسلح و بخش دفاعی رویه این است زمانی که یک ضرورت راهبردی و بنیادی پیش می‌آید و لازم است ساختاری ایجاد شود، باید اذن فرماندهی کل قوا اخذ شود و با این اخذ آن ساختار تأسیس می‌شود.وی ادامه داد: زمانی که رهبر معظم انقلاب اسلامی به تشکیل سازمان جدیدی اذن بدهند، می‌فرمایند که بعدا سیر قانونی آن را نیز طی کنید، بر همین اساس ۱۴ سال قبل، اذن از رهبری انقلاب برای تشکیل این سازمان گرفته شد و شش سال قبل اساسنامه موقت این سازمان تصویب شد.طلایی‌نیک گفت: علت برتری امروز قدرت دفاعی ما در منطقه و منفعل‌شدن دشمنان ما این است که نظام دفاعی کشورمان دانش‌پایه است. سازمان سپند به همه نیروهای مسلح خدمات علمی می‌دهد.وی بیان کرد: امروز در وزارت دفاع با ۱۰۰ دانشگاه قرارداد فعال داریم و در حال استفاده از ظرفیت‌های دانشگاه‌ها هستیم. همچنین با ۱۲۰۰ شرکت دانش‌بنیان قرارداد جاری داریم اما استفاده از دانش و توانمندی نخبگان و جوانان مستعد کشور، نیازمند سازمانی است که عهده‌دار این مسئولیت شود.سخنگوی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح تاکید کرد: سازمان سپند در سطح مرزشکنی دانش حرکت می‌کند؛ یعنی این سازمان باید به حوزه‌های مرزشکنی دانش به‌گونه‌ای ورود کند که دشمن غافلگیر شود.

ایران آماده همکاری با سایر کشورها در زمینه زیست‌محیطی است
ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت خارجه در حساب کاربری خود در ایکس نوشت: «ما درخت افکن نه‌ایم، آنها گروهی دیگرند/ با وجود صد تبر، یک شاخ بی بر نشکنیم!» روز جهانی «زمین پاک» را گرامی می‌داریم. احترام به محیط‌زیست از ارزش‌ها و سنت‌های کهن ایرانی است.وی ادامه داد: مقابله با فجایع طبیعی زیست‌محیطی و پیامدهای مخرب آنها، مستلزم همکاری‌های مشترک منطقه‌ای و بین‌المللی است.کنعانی گفت: دیپلماسی جمهوری اسلامی ایران در سطح منطقه‌ای و همسایگان، اهتمام ویژه‌ای برای برنامه‌ریزی، همکاری و مقابله مشترک با چالش‌های زیست‌محیطی از جمله گرد‌و‌غبار، سیل و خشکسالی قائل است و در این زمینه آماده همکاری با سایر کشورهاست.وی افزود: در سطح جهانی نیز جمهوری اسلامی ایران تلاش‌های جدی در مسیر پیشبرد اهداف بین‌المللی مربوط به زمین پاک را در دست اقدام دارد.سخنگوی وزارت خارجه تصریح کرد: شایسته است در روز جهانی زمین پاک، رفتار غیرانسانی و شرم‌آور رژیم‌صهیونیستی در تخریب سازمان‌یافته محیط‌زیست نوار غزه و کرانه باختری و استفاده از عملیات تخریبی برنامه‌ریزی شده و هدفمند به‌عنوان ابزار فشار علیه ملت مظلوم فلسطین را شدیدا محکوم کرد و از جامعه جهانی و سازمان‌های بین‌المللی خواست برای توقف فوری تمامی انواع جنایات و اقدامات ضد‌انسانی و ضد‌محیط‌زیستی رژیم صهیونیستی در سرزمین‌های فلسطینی، اقدام عاجل و شایسته داشته باشند.