دیوید تیلور کشتیگیر باخت و المپیک پاریس را از دست داد!
طلسم جادوگر
درروزی که عنوان شده بودحسن یزدانی بعدازجراحی کتف تمرینات کشتی را آغاز خواهدکرد،دیوید تیلور رقیبمستقیم این کشتیگیر درانتخابی کشورش تن به شکست داد.
شکست دیوید تیلور قطعا یکی ازمهمترین اتفاقات کشتی جهان است که درروزهای آینده بسیاربه آن پرداخته خواهدشد. برای اتحادیه جهانی که در این سالها ازرقابت تیلور ــ یزدانی بسیار سود وازهرفرصتی برای مقابل هم قرار دادن این دو قهرمان بزرگ آمریکایی و ایرانی بهره برده است، این شاید اتفاقی غیرمنتظره بود که حالا مطمئنا «جادوگر» راندارد وهمه منتظرندکه آیا«پادشاه» خواهد رسید یا نه؟ تیلور در سالهای اخیر افتخاری نبوده که کسب نکرده باشد، از قهرمانی المپیک تا طلاهای پیاپی جهانی، آن هم با شکست کشتیگیری، چون حسن یزدانی.
کیلین مورفی بهترین بازیگر مرد آکادمی فیلم و تلویزیون ایرلند شد
پدر قلب اتم!
کیلین مورفی ، بازیگر مشهور هالیوودی فصل جوایز و یکهتازی خود را با دریافت جایزه برتر بازیگری در سرزمین مادریاش ایرلند به پایان برد. برنده جایزه اسکار، بفتا، گلدنگلوب و انجمن بازیگران آمریکا، احتمالا آخرین جایزهای را که میشد؛ برای «اوپنهایمر» کریستوفر نولان دریافت کرد و به مجموعه جوایزش افزود. وی در بیستویکمین دوره جوایز آکادمی فیلم و تلویزیون ایرلند بهعنوان بهترین بازیگر نقش اول مرد انتخاب شد.مورفی پس ازدریافت جایزه که توسط لیلی گلادستون،بازیگر «قاتلان ماه کامل» اسکورسیزی به او اهدا شد، گفت: بودن در این جمع بسیارخاص است؛ بودن در خانه، با افرادی که دوستشان دارم.
سوزان ساراندون به تظاهرات ضداسرائیلی پیوست
روایت شرافت
پیوستن بازیگران آمریکایی به صف اعتراض علیه جنایتهای اسرائیلی روبه افزایش است.سوزان ساراندون،هنرپیشه آمریکایی به فعالان حامی فلسطین که درخارج ازدانشگاه کلمبیا تجمع کرده بودند، پیوست تا حمایت خود را از آنها اعلام کند.«شما به من و افراد بسیاری امید میدهید و درپایان حقیقت پیروزخواهدشد.»این بخشی ازجملاتی که ساراندون دروصف فلسطینیها درنوارغزه، گفته است. این بازیگر مشهور ۷۷ساله آمریکایی،درماههای اخیردرتظاهراتهای ضداسرائیلی دیگری نیز حضور پیدا کرده. ساراندون که اسکار بهترین بازیگر نقش اول زن راهم درکارنامه کاری خود دارد،چند ماه قبل بهخاطر سردادن شعارهای ضدصهیونیستی ازپروژه یک فیلم و آژانس استعدادهای درخشان(UTA) کنار گذاشته شده بود.