printlogo


«جمع‌بندی» موفق کره‌ای
همان‌طور که تحلیلگران اقتصادی سینما در کره جنوبی پیش‌بینی کرده بودند، چهارمین قسمت فرانچایز «جمع بندی» توانست با افتتاحیه‌ای عالی هم رقبای هالیوودی خود را شکست دهد و هم صدرنشین جدول هفتگی نمایش سینماهای این کشور دور قاره آسیا شود.

قسمت جدید این مجموعه بلاک باستر کره‌ای با افتتاحیه عالی نزدیک به 30‌میلیون دلار، نمایش عمومی خود را در سینماهای این کشور آغاز کرد.این کمدی اکشن ماجراجویانه و ضد آمریکایی با نام کامل «جمع بندی: مجازات» در کره جنوبی اکران عمومی شد و توانست درام ورزشی پرسروصدای آمریکایی «رقیبان» را از کرسی صدرنشینی دور کند.این فیلم که این هفته صدرنشین جدول گیشه سینماهای آمریکا شد، با فروش بسیار پایین 100هزار دلاری در ردیف چهارم جدول گیشه کره قرار گرفت!به نوشته رسانه‌های کره‌ای، جمع‌بندی جدید با افتتاحیه عالی خود موفق شد حدود 90 درصد بازار فروش سینماهای کشور را به خود اختصاص دهد. تماشاگران بومی برای تماشای این فیلم، نزدیک به سه میلیون بلیت سینما را خریداری کردند. براساس این میزان عظیم استقبال بود که تحلیلگران سینمایی کره این تحلیل را ارائه دادند که تماشاگران بومی و به‌ویژه جوانان، همیشه ترجیح می‌دهند بیننده تولیدات داخلی با حضور ستارگان محبوب بومی‌باشند. با افتتاحیه 30 میلیون دلاری فیلم، لقب بهترین افتتاحیه سال 2024 تاکنون به نام جمع‌بندی 4 ثبت شده است. رکورددار قبلی درام دلهره‌آور و ترسناک « نبش قبر» بود که با افتتاحیه‌ای 15میلیون دلاری نمایش خود را آغاز کرد و تاکنون به رقم کلی فروش عالی 83 میلیون دلاری دست پیدا کرده و نمایش عمومی آن همچنان ادامه دارد. نبش قبر این هفته فروشی نزدیک 200 هزار دلار داشت و توانست ردیف سوم جدول گیشه سینماهای کره را به خود اختصاص دهد. 
جمع بندی: مجازات بار دیگر دان لی، ستاره درشت اندام و محبوب سینمای کره را در نقش اصلی خود دارد. او این بار هم در قالب پلیسی سمج و بی‌باک راهی مأموریتی مهم و غیرممکن می‌شود تا با نابودی باندهای تبهکار، امنیت را به جامعه برگرداند. این بار این پلیس ماجراجو باید با گروه‌های خلافکاری مبارزه کند که در دنیای قمار و بازی‌های غیرقانونی اینترنتی و قماربازی آنلاین خانه کرده و قصد به انحراف کشاندن جوانان را دارند. به نوشته رسانه‌های گروهی کره، بازی‌های قمار آنلاین این روزها بلای جان جامعه بشری شده و کره هم از اثرات منفی آن مصون نمانده است. قسمت اول جمع‌بندی سال2017 ساخته شد و استقبال خوب مردم از آن، راه را برای تولید قسمت‌های دوم و سوم در سال‌های 2022 و2023 فراهم کرد. دان لی که با نام ما دونگ سیوک هم شناخته می‌شود، در کنار بازی در نقش اصلی، یکی از تهیه‌کنندگان آن هم هست. او می‌گوید هدفش از تولید و بازی در جمع‌بندی‌ها مقابله با بلاک باسترهای هالیوودی و خلق یک بلاک باستربومی برای تماشاگران کره‌ای است. تهیه‌کنندگان این فرانچایز با توجه به استقبال بسیار عالی تماشاگران از آن، رسما اعلام کرده‌اند فعلا قصد تولید هشت قسمت از آن را طی چند سال آینده‌ دارند. 

کیکاوس زیاری | گروه فرهنگ و هنر