printlogo


تحریم نشست خبری استقلال!
نشست خبری تیم استقلال قبل از بازی هفته بیست و نهم لیگ‌برتر فوتبال مقابل گل‌گهر سیرجان قرار بود با حضور جواد نکونام برگزار شود اما سرمربی آبی‌ها در این نشست خبری حاضرنشد و به جای او حمید رجبی از کادرفنی استقلال در ساختمان سازمان لیگ حضور پیدا کرد.

در این نشست خبرنگاران به دلیل رفتار غیرحرفه‌ای نکونام در خصوص دعوت گزینشی رسانه‌ها به تمرین روز یکشنبه استقلال، سوالی از رجبی نپرسیدند تا به این شکل اعتراض خود را نشان دهند.

اوزونیدیس: استقلال تحت فشار است
مارینوس اوزونیدیس، سرمربی تیم فوتبال گل‌گهر در نشست خبری پیش از بازی مقابل استقلال تهران گفت: بازی سختی داریم و این را می‌دانیم. ما مقابل تیمی بازی می‌کنیم که برای قهرمانی می‌جنگد ولی این را می‌دانیم که آنها تحت‌فشار قهرمانی هستند. برای همین مهم است که بازی را با فشار آغاز کنیم و بتوانیم یک نتیجه خوب بگیریم. چون باید در نیمه‌نهایی جام‌حذفی شرکت کنیم این مهم است که فصل را با نتایج خوب تمام کنیم.