printlogo


دزدی عجیب مرد معتاد در تهران
سرقت اتوبوس بی‌آر تی برای سفر
دزد معتاد که برای درمان پاهای سوخته‌اش در انفجار آشپزخانه شیشه، اتوبوس بی‌آر‌تی را دزدیده بود، در مسیر مشهد با پنج خودرو تصادف کرد و دستگیر شد.

به گزارش خبرنگار جام‌جم، اوایل خرداد امسال مردی با حضور در شعبه هشتم بازپرسی دادسرای ناحیه 34 تهران با طرح شکایتی گفت: راننده اتوبوس بی‌آرتی هستم. بعد از پایان کارم می‌خواستم اتوبوس را به پارکینگ منتقل کنم. مقابل دکه‌ای توقف کردم تا نوشیدنی بخرم و ماشین روشن بود که مردی داخل اتوبوس پرید و با آن فرار کرد.  پرونده به پلیس آگاهی تهران ارسال شد و ماموران با تحقیق از شاکی متوجه شدند، اتوبوس بی‌آرتی سرقت‌شده مجهز به ردیاب است ومعلوم شد اتوبوس به سمت مشهد در حرکت است. ماموران از گشت‌های انتظامی خواستند آن را متوقف و راننده نیز بازداشت شود.درادامه اتوبوس درجاده شریف‌آباد شناسایی شد که راننده جوان آن با دیدن ماموران نتوانست فرار کند و با پنج خودرو تصادف کرد.راننده دستگیر شد، پس از انتقال به شعبه هشتم بازپرسی دادسرای ناحیه 34تهران اعتراف کرد که قصد داشته هزینه درمان پاهای سوخته‌اش را تامین کند و به همین خاطر اتوبوس را سرقت کرده بود.کوشکی، بازپرس شعبه هشتم دادسرای ناحیه 34 تهران با تایید این خبر به جام‌جم گفت: با اعتراف متهم تحقیقات از او ادامه دارد و خودروی سرقتی هم تحویل مالباخته شد. 

در آشپزخانه شیشه سوختم

​​​​​​​فرشید 30 ساله فکر نمی‌کرد که پلیس او را در نیمه‌راه سرقت اتوبوس ناکام بگذارد و دستگیر شود.
 
از زندگی‌ات بگو؟
هر بلایی سرم آمد به خاطر اعتیادم به شیشه بود. خانواده‌ام مرا ترک کردند و نمی‌دانند زنده‌ام یا مرده. 
 
سابقه‌داری؟
یک مرتبه به خاطر اعتیادم، گوشی 70 میلیون تومانی دوستم را سرقت کردم و با پول فروش آن شیشه خریده، مصرف کردم اما او فهمید و شش ماه زندانی شدم. بعد از آزادی‌ام مواد فروختم و طلب او را دادم. در زندان آموزش تهیه شیشه را از مردی قاچاقچی یاد گرفتم. بعد از آزادی، تصمیم به راه‌اندازی یک آشپزخانه شیشه گرفتم اما از بدشانسی‌ام موقع تولید شیشه در زیرزمین خانه اجاره‌ای، مواد شیمیایی منفجر شد، آنجا تخریب شد و خودم سوختم. 
 
بعد چه شد؟
پول موادی که پس‌انداز داشتم را به صاحبخانه دادم. 10عمل جراحی برای درمان پاهای سوخته‌ام باید انجام می‌شد.درفضای مجازی با پزشکی در مشهد آشنا شدم که هزینه کمتری می‌گرفت. وقت ویزیت گرفتم و با پرداخت 365 هزار تومان بلیت خریدم تا با اتوبوس به مشهد بروم که خوابیدم و جاماندم. 
 
چی شد اتوبوس بی‌آرتی را سرقت کردی؟
دیگر پول خرید بلیت نداشتم. در خیابان پرسه می‌زدم که دیدم اتوبوس روشن است، سوار شده و با سرقت آن، متواری شدم تا به مشهد رفته، اتوبوس را بفروشم و خرج جراحی پاهایم کنم اما در میانه راه چون پاهایم درد می‌کرد با پنج خودرو تصادف کردم.