printlogo


روایت «سفر بخیر»خارج از چهارچوب
اردشیر منظم، دوبلور و گوینده که اجرای بخش «خارج از چهارچوب» برنامه «سفر بخیر» را بر عهده دارد، می‌گوید: برنامه سفر بخیر ازجمله برنامه‌هایی است که درحوزه فرهنگ‌سازی جدید، طرح‌های جالبی دارد.

وقتی تهیه‌کننده برنامه از من دعوت به عمل آورد تا مجری یکی ازآیتم‌های این برنامه باشم، خوشحال شدم، چون احساس کردم این برنامه فرصتی برای ارائه طرح‌های جدید است که به حوزه ترافیک و فرهنگ‌سازی جدید و در نهایت آموزش لایه‌های جدید به شیوه طنز کمک بسزایی خواهد کرد. آیتم خارج از چهارچوب حدود یک ماه است که به برنامه سفر بخیراضافه شده و اجرای آن رابه من واگذار کرده‌اند. 
به نظر من این برنامه قابلیت آن را دارد که پیام‌های کوتاه آموزشی را به شیوه طنز به مردم منتقل کند و برای تحقق این امر نیازمند افرادی است که ایده‌های جذاب و مفید ارائه دهند و همچنین حمایت‌هایی تا این نوع برنامه‌ها تداوم داشته باشد.
وی ادامه می‌دهد: از آنجا که قوانین راهنمایی ورانندگی به اشکال وطرق مختلف درحال تغییروتحول است، می‌توان را مقوله‌های آموزشی جدید که برای مخاطبان از جذابیت بیشتری برخوردار است، استفاده کرد.