printlogo


مهلت زندگی به سه قاتل و یک متجاوز
سه مرد به اتهام جنایت و دیگری آزار و اذیت پسر نوجوان زیر حکم مرگ بودند که احکام‌شان متوقف‌شد.

 به گزارش خبرنگار جام‌جم، سه مرد زندانی به نام‌های فرهاد، شهاب و یاشار به اتهام جنایت‌های جداگانه‌ای در زندان قزلحصار کرج زیر حکم قصاص بودند. 
چهارمین زندانی؛ نصیر، مردی تبعه افغانستان است که به اتهام آزار و اذیت پسر نوجوان ایرانی محکوم به اعدام شده بود. آنها روز سه‌شنبه به سلول‌های انفرادی منتقل شدند تا سحرگاه چهارشنبه احکام‌شان اجرا شود اما شامگاه سه‌شنبه به زندان خبر رسید که حکم یاشار یکی از محکومان به قصاص به دلایل نامعلوم باید متوقف شود و او به سلولش بازگشت. یاشار اوایل مهر 1401 بر سر این‌که پسر همسایه بابت شست‌و‌شوی فرش در پشت‌بام ساختمان به او تذکر داده بود، او را کشت.
 سه هفته قبل تعدادی از کشتی‌گیران و فوتبالیست‌های پیشکسوت برای میانجیگری به دادسرای جنایی تهران رفته بودند که همین باعث شد او دو هفته مهلت بگیرد اما مهلت تعیین‌شده پایان گرفت و او موفق نشد از خانواده مقتول رضایت بگیرد و برای مرتبه دوم می‌خواست پای چوبه دار برود که حکمش متوقف شد. 
زندانی دوم، فرهاد نام داشت او ششم بهمن 1394 برسر کل‌کل با مردی جوان، او را با ضربه‌های چاقو به قتل رساند و بعد از محاکمه حکم قصاص گرفت. فرهاد در دو سال گذشته دو مرتبه تا پای چوبه دار رفته بود که توانسته بود مهلت بگیرد و  این بار برای مرتبه سوم پای چوبه دار رفت که توانست دو هفته برای جلب رضایت خانواده مقتول مهلت‌بگیرد. 
سومین زندانی شهاب بود. او با تاجری میانسال که شرکت موادغذایی و شوینده داشت اختلاف مالی600میلیون تومان پیدا کرده بود اما موفق به پرداخت بدهی‌‌اش نشد.
او که تصمیم به قتل مرد تاجر گرفته بود، ابتدا با ریختن سیانور در نوشیدنی‌‌اش قصد داشت نقشه‌اش را اجرا کند که موفق نشد. سرانجام اوایل تیر ماه 1399 او را سوار خودرویش کرد و به بهانه چیدن گیلاس و شاتوت راهی باغی در سولقان شدند. او در جاده منتهی به آنجا توقف کرد و بعد طلبکار را در گودالی انداخت و روی سر و صورتش سنگ پرت کرد و بعد خفه‌‌اش کرد. گوشی مقتول که عکس‌های سلفی‌شان در آن بود را شکسته و دور انداخت و جسد را به آتش کشید. شهاب دیروز پای چوبه دار رفت که وکیل اولیای‌دم به او دو هفته مهلت داد تا رضایت بگیرد و با توقف موقت حکمش، به زندان بازگشت. 
آخرین زندانی به نام نصیر، مرد میانسال تبعه افغانستان است که هفت سال قبل به پسر دوستش تجاوز کرد. با شکایت خانواده پسر ایرانی، نصیر بازداشت و به جرم سیاه خود اعتراف کرد که در دادگاه محاکمه و حکم اعدام گرفت. سه ماه پیش او پای چوبه دار رفت اما توبه‌نامه‌ای نوشت و حکمش متوقف شد. دادگاه توبه‌‌نامه را بررسی و آن را رد کرد. روز چهارشنبه او برای مرتبه دوم پای چوبه دار رفت و توبه‌نامه‌ای دیگر ارائه داد که این بار هم حکم او متوقف شد و توبه‌نامه‌‌اش برای بررسی به دادگاه ارسال شد.