printlogo


دو اسب 50 میلیاردی هدیه به سردار!
در پی عملکرد خیره‌کننده سردار آزمون، یکی از شیوخ دبی و مالک یک کمپانی معروف دو راس اسب ارزشمند به او هدیه داد! ارزش این اسب‌ها به ترتیب ۳۵۰ هزار و ۲۵۰ هزار دلار برآورد شده که نشان‌دهنده توجه خاص شیخ اماراتی به این بازیکن است. این کمپانی یکی ازمعروف‌ترین کمپانی‌های دنیا درزمینه پرورش اسب است که صدها اسب راتحت مالکیت خود دارد.

سردار آزمون که از این هدیه ذوق زده شده بود گفت رابطه‌اش با اسب‌ها ریشه در فرهنگ و سنت‌های ایران دارد و علاقه او به اسب‌ها در خونش جاری است. سردار که ۶۵ راس اسب دارد و صاحب یک اصطبل اسب‌ در شمال کشور است، این عشق به اسب‌سواری را منتقل شده از پدربزرگش به پدر و عمویش و سپس به او می‌داند و می‌گوید: «هرگاه به ایران برمی‌گردم حتما به اصطبل اسب‌هایم می‌روم تا از وضعیت اسب‌ها اطمینان پیدا کنم.» 
آزمون چندی پیش از میدان اسب‌دوانی دبی بازدید کرد تا تمرینات اسب‌ها را در ساعات ابتدایی صبح تماشا کند. او درباره بازدیدش از این زیرساخت‌ها گفت: «تماشای اسب‌ها در میدان اسب‌دوانی بهترین مکان برای من پس از مسابقات سخت و بزرگ است.» این ستاره فوتبال ایران همچنین گفت که در حال حاضر برنامه‌ای برای شرکت در مسابقات اسب‌دوانی ندارد، چراکه به تیم خود متعهد است، اما ممکن است در آینده برنامه‌هایی در این زمینه داشته باشد.آزمون با عملکرد خود نه تنها در زمین فوتبال بلکه در میان هواداران و جامعه فوتبال امارات محبوبیت بالایی پیدا کرده است. او اکنون یکی از چهره‌های برجسته لیگ امارات به شمار می‌رود و نقشی کلیدی در موفقیت‌های شباب الاهلی ایفا می‌کند. هدیه‌ای که سردار آزمون گرفته، به اندازه قرارداد ستاره‌های لیگ برتر ایران است!