لطف بنییاس به استقلال
روزنامه البیان امارات نوشت: وینفرد شفر سرمربی فصل گذشته استقلال هدایت تیم بنی یاس امارات را برعهده گرفت.
براساس گزارش رسانههای اماراتی از جمله سایت البیان، وینفرد شفر 69 ساله برای قبول هدایت تیم فوتبال بنی یاس به توافق رسیده و این سرمربی آلمانی جانشین كرونوسلاف جورچیچ كروات
در این تیم شد.
اگر شفر تا شش ماه آینده تیمی پیدا نمیكرد، استقلال باید همه مبلغ باقیمانده قراردادش (یك میلیون و 200 هزار دلار یعنی حدود 17 میلیارد تومان) را به او پرداخت میكرد. در حقیقت بنییاس لطف بزرگی در حق استقلال كرد. چون شفر پیش از پایان قراردادش با استقلال، قراردادی جدید امضا كرد و حق شكایت برای دریافت غرامت از استقلال را ندارد.
به این ترتیب شفر با عقد قرارداد با باشگاه بنی یاس امارات، بخش قابل توجهی از بودجه فصل بعد را به باشگاه آبی تهران بازگرداند. آن هم در این شرایط كه استقلال با مشكلات مالی عدیدهای روبهروست.