printlogo


لاستیک‌دزدی زن شیشه‌ای در شمال پایتخت
زن 45ساله سابقه‌دار که با همدستی سه مرد خلافکار شیشه‌ای اموال و وسایل خودروهای پارک‌شده و لاستیک خودروهای گران‌قیمت را به‌سرقت می‌بردند با همدستانش بازداشت شد.

 به گزارش خبرنگار جام‌جم، از اوایل زمستان سال گذشته شکایت‌هایی در دستور کار مأموران پلیس آگاهی تهران قرار گرفت مبنی بر این‌که شیشه و قفل خودروهای پارک‌شده آنها در خیابان‌های شمال پایتخت شکسته و وسایل و اموال موجود در آنها به‌سرقت رفته. تحقیقات ادامه داشت تا این‌که مأموران با شکایت‌های دیگری روبه‌رو شدند. جست‌و‌جو‌ها در این رابطه ادامه داشت تا این‌که سه روز قبل مأموران پلیس دوباره در جریان چندسرقت از داخل خودروها و لاستیک خودرو قرار گرفتند. این بار در محل‌های سرقت، دوربین‌های مداربسته نصب بود. مأموران با بازبینی فیلم‌ها متوجه حضور سه مرد و یک زن شدند. تصاویر در بانک مجرمان پلیس آگاهی بررسی و معلوم شد همه سابقه‌دارند. بالاخره سارقان در مخفیگاه‌شان بازداشت شدند. مرجان 45ساله در اظهاراتش گفت: لیسانس رادیولوژی دارم و به‌عنوان تکنسین در یک مرکز درمانی کار می‌کردم. 25سال است معتادم و سال‌هاست شیشه مصرف می‌کنم. سال 90 خودرویم به‌سرقت رفت و با مردی آشنا شدم که می‌خواست کمکم کند آن را پیدا کنم. بعد از چند ماه ماشینم پیدا شد. می‌خواستم با او برای تحویل ماشین بروم که گشت پلیس به ما شک کرد. بعد از طی مسافتی او مرا در خودرو جا گذاشت و متواری شد. پلیس مرا بازداشت کرد و در بازرسی از خودرو تعدادی سلاح گرم و فشنگ یافت. دو سال و نیم در حبس بودم. بعد از آزادی کارم را از دست دادم. از طریق یکی از زنان زندانی با مردی آشنا شدم که با دوستانش سرقت لوازم خودرو و  لاستیک می‌کرد. چندمرتبه با آنها و افراد دیگری سرقت کردم که دستگیر و چندمرتبه به زندان افتادم. زمستان سال گذشته آزاد شدم و سراغ‌شان رفتم و با آنها وسایل و اموال داخل خودروها را سرقت می‌کردیم و می‌فروختیم. سراغ خودروهای گران‌قیمت هم می‌رفتیم و لاستیک آنها را سرقت می‌کردیم. بعد از فروش اموال دزدی سهمی به من می‌رسید.  
صیاد خاکزاد عربلو، بازپرس شعبه دهم دادسرای ناحیه 34 تهران با تأیید این خبر گفت: با اعتراف متهمان آنها در بازداشت هستند و تحقیقات از آنها ادامه دارد.