printlogo


طلای امین‌زاده در مسابقات جهانی پاراوزنه‌برداری
احمد امین‌زاده برای سومین بار به مقام قهرمانی در رقابت‌های جهانی پاراوزنه‌برداری دست یافت و نامش را یک بار دیگر به‌عنوان قوی‌ترین توان‌یاب دنیا ثبت کرد.

مسابقات پاراوزنه‌برداری قهرمانی جهان در مصر، عصر دیروز با برگزاری رقابت دسته 107+ کیلوگرم پیگیری شد؛ جایی که احمد امین‌زاده و مهدی صیادی دو نماینده کشورمان حضور داشتند و با هفت حریف دیگر به رقابت پرداختند.
احمد امین‌زاده که با رکورد 263 کیلوگرم به عنوان قهرمانی و مدال طلای پارالمپیک 2024 پاریس رسید، کار خود را با مهار وزنه 255 کیلوگرمی آغاز کرد و در ادامه مقابل وزنه 260 کیلوگرمی موفق ظاهر شد.
دارنده مدال‌های طلای جهان در سال‌های 2021 و 2023 و همچنین طلای بازی‌های پاراآسیایی هانگژو، در تلاش سوم وزنه 270 کیلوگرمی را مهار نکرد و در پایان مسابقات این دسته با رکورد 260کیلوگرم صاحب مدال طلا و عنوان قهرمانی شد.
همچنین مهدی صیادی دیگر ملی‌پوش ایران در دسته فوق سنگین، ابتدا وزنه 237 کیلوگرمی را مهار کرد و در تلاش دوم مقابل وزنه 242 کیلوگرمی ناکام بود. او در تلاش سوم وزنه 250 کیلوگرمی را انتخاب کرد، اما موفق به مهار آن نشد و با همان رکورد 237 کیلوگرم در رده ششم ایستاد. صیادی در مجموع سه حرکت نیز در رده بیستم قرار گرفت.
در این رقابت نمایندگان برزیل و گرجستان به ترتیب با رکوردهای 251 و 250 کیلوگرم در رده‌های دوم و سوم ایستادند و به مدال‌های نقره و برنز رسیدند.