printlogo


قاتلان مرد افغان پای میز محاکمه
پرونده سه مرد افغان که در پی اختلاف با هموطن خود او را کشته و درچاه 100متری انداخته‌ بودند‌به اتهام مشارکت درقتل عمد‌ برای محاکمه به دادگاه ارسال شد.

به گزارش خبرنگار جام‌جم، رسیدگی به این پرونده اوایل دی سال 1401 با شکایت یک مرد افغان در دستور کار پلیس آگاهی تهران قرار گرفت. با تحقیق از او معلوم شد فرزندش بصیر از طریق قاچاق‌بران برای کار به ساختمان نیمه‌کاره‌ای در تهران آمده که از دو روز قبل تماس تلفنی‌شان قطع شده و کسی از او خبر ندارد. در ادامه تحقیقات پلیسی معلوم شد نگهبان محل کار جوان گمشده و دو هموطنش با او اختلاف داشته‌ و پس از قتل ناپدید شده‌اند.اسفند سال1402در تهران بازداشت و منکر اطلاع از سرنوشت هموطن خود شدند. این در حالی بود که پدر مرد گمشده بار دیگر به اداره پلیس رفت و مدعی شد چند شب است پسرش به خوابش می‌آید و می‌گوید در چاه محل کارش افتاده و باید آنجا را جست‌و‌جو کنید. با اصرار او ماموران با آتش‌نشانان به آنجا رفتند و درب آهنی چاه را باز کردند و به عمق 100متری آن رفتند و بقایای استخوان‌های یک انسان همراه یک تکه پارچه و تلفن همراه جوان گمشده را پیدا کنند. آزمایش دی‌ان‌ای نیز نشان می‌داد‌ بقایای جسد متعلق به پسر شاکی است. سه متهم پرونده مورد بازجویی قرار گرفتند و به جنایت اعتراف کردند. با گذشت دوسال ازدستگیری آنها، چند روز پیش سه مرد افغان برای ادامه تحقیقات به شعبه هفتم بازپرسی دادسرای جنایی تهران منتقل شدند. والدین مقتول برای هر سه متهم درخواست قصاص کردند.  متهمان در آخرین جلسه تحقیقات قضایی اعتراف کردند که 50میلیون تومان پول به قاچاق‌بران داده‌اند تا او را به ایران بیاورند که او پول‌شان را نپرداخته. به همین خاطر او را کشته و در چاه انداخته‌اند.  
غلامحسین صادق‌زاده‌ بازپرس شعبه هفتم دادسرای جنایی تهران با تایید این خبر به جام‌جم گفت: سه متهم در برابر اتهام مشارکت در قتل عمدی قرار گرفتند و پرونده‌شان با صدور جلب به دادرسی برای محاکمه به دادگاه کیفری یک استان تهران ارسال شد.