برانكو: شكایت پرسپولیس مهم نیست!
برانكو ایوانكوویچ، سرمربی پرسپولیس دلیل اصلی جداییاش از سرخپوشان را بیاحترامی به برخی از بندهای قراردادش عنوان كرد.
نشریه الریاضیه عربستان در چاپ دیروز مصاحبهای را با برانكو ایوانكوویچ، سرمربی سابق پرسپولیس و كنونی الاهلی عربستان انجام داد كه در آن، حرفهای تندی علیه پرسپولیس به زبان آورد:
ممنوم عربستان و باشگاه الاهلی هستم. من به خاطر این انتقال خوشحالم. الاهلی تاریخ پرافتخار و هواداران پرشوری دارد. در زمان مربیگریام در پرسپولیس متوجه شدم آنها به شكل ممتازی بازی میكنند و باعث افتخار من است كه به این تیم آمدم. تمام تلاش خود را میكنم تا هواداران الاهلی را خوشحال كنم.
چهار سال همراه پرسپولیس بودم و دستاورد من برای این تیم در تاریخ فوتبال ایران بهترین بود. تصمیم ترك پرسپولیس سخت بود؛ اما من یك مربی حرفهای هستم و نیاز به چالش جدید دارم. از نظر من بهترین چالش برای رسیدن دوباره به قهرمانیها تیم الاهلی بود.
پرسپولیس اعلام كرده علیه باشگاه الاهلی و من به فیفا شكایت میكند. كارهای پرسپولیس برای من اهمیتی ندارد و اعتراضشان برایم مهم نیست. آنها میگویند شكایتی به فیفا ارائه كردند ولی چیزی رسمی به باشگاه الاهلی نرسیده است. همه چیزی كه در مدت گذشته مطرح شده فقط حرف است، فقط حرف. من مربی آزاد هستم و قراردادی ندارم. آنها را ترك كردم چون به برخی شروط قراردادم احترام نگذاشتند.