printlogo


كارگاهی برای انتقال تجربه


در ادامه صحبت از كارگاهی شد كه روز گذشته با موضوع VR و شكل‌گیری طرح واقعیت مجازی كربلا برگزار شد.
عطوفی درباره محوریت این كارگاه می‌گوید: این كارگاه چند بخش داشت، در ابتدا درباره فناوری  VR، قابلیت‌هایی كه دارد و مواردی كه به آن برمی گردد صحبت كردیم و بعد هم سراغ داستان شكل‌گیری طرح كربلا، چالش‌های فنی كه در طرح و روند تولید آن به واسطه تعامل با خارج از كشور بود رفتیم.
در ادامه كارگاه هم از یكی از روش‌های پویانمایی گفتیم كه برای شركت‌كنندگان جالب بود و همه اینها قدمی است تا علاقه‌مندان به این فضا با ظرفیتی كه داریم آشنا شوند. او اضافه كرد: برگزاری چنین كارگاه‌هایی یك فرصت است و جا دارد از آنجا كه چنین مقوله‌ای موضوع نویی برای خیلی‌ها محسوب می‌شود، برای انتقال تجربه بازهم با علاقه‌مندان و فعالان این فضا انتقال تجربه و تعامل‌های این چنینی ادامه داشته باشد.
در كنار اینها گروه ما این روزها همچنان مشغول تولید آثاری در این زمینه‌اند كه به‌زودی اخبار آن را منتشر می‌كنیم، یكی از آنها با موضوع كربلا و برای تلویزیون است و كارهایی كه علاوه بر VR در حوزه پویانمایی با فناوری روز دنیا برای این رسانه نیز هستند.
در پایان برنامه هم اثر واقعیت مجازی كربلا برای حاضران به نمایش درآمد. كاری كه مدیر طرح درباره‌اش می‌گوید: در واقعیت مجازی كربلا، كاربر در زمان سفر كرده، به دهمین روز از واقعه بزرگ محرم رفته و جنگی نابرابر را كه در كربلا رخ داده با ذهن و جسم خویش احساس می‌كند.
بیننده به محض استفاده از عینك، به دنیای دیگری وارد می‌شود و وقتی سرش را برمی‌گرداند و به اطراف نگاه می‌كند می‌تواند یاران حضرت، خیمه‌ها و دشمنان را ببیند.
او در این واقعیت مجازی دید ۳۶۰ درجه خواهد داشت و می‌تواند به هر سمتی كه می‌خواهد نگاه كند. در واقع كاربر صحنه‌های مختلف عاشورا را می‌تواند ببیند. این یك واقعیت مجازی برای سفر در زمان به عاشورا، دهم محرم و در كربلا ست.