هشدار یمن به خطوط هواپیمایی فعال در حریم هوایی عربستان
نهاد دولتی یمن در مورد پرواز خطوط هواپیمایی فعال در حریم هوایی عربستان هشدار داد و اعلام کرد حریم هوایی این کشور صحنه عملیات نیروهای مسلح یمن خواهد بود.
به گزارش المسیره، مرکز هماهنگی عملیات انسانی یمن دیروز عنوان کرد: بهمنظور حفظ امنیت هوانوردی غیرنظامی، به شرکتهای هواپیمایی فعال در حریم هوایی عربستان هشدار میدهیم تا زمانی که تجاوز سعودیها علیه کشورمان ادامه دارد، این حریم هوایی ناامن است. این نهاد در ادامه افزود: حریم هوایی عربستان صحنه عملیات نیروهای مسلح ما خواهد بود و جمهوری یمن پس از این اعلام، در قبال هر گونه حادثه مسئولیتی برعهده نخواهد داشت.
روز گذشته دو حمله هوایی توسط جنگندههای عربستان به منطقه بیتالله یده در سعوان واقع در شهرستان بنیحشیش استان صنعا انجام شد که در پی آن یک دانشآموز شهید و دو تن دیگر زخمی شدند.
این حملات در حالی انجام شد که درگیریها میان نیروهای مسلح یمن و نیروهای مورد حمایت عربستان در مناطقی از یمن تشدید شد و در پی آن، نیروهای وابسته به عربستان از چند منطقه عقبنشینی کردند.