printlogo


کشتن همسایه برای پس گرفتن عکس خصوصی
مردی که همسایه خود را برای باز‌پس‌گیری عکس خصوصی‌اش به بهانه تفریح به منطقه وردیج برده و کشته بود، بازداشت و بعد از یک ماه به جنایت اعتراف کرد. 

به گزارش خبرنگار جام‌جم، ساعت 24 جمعه 13شهریور امسال یکی از ماموران کلانتری چیتگر در تماس با بازپرس کشیک قتل دادسرای جنایی تهران اطلاع داد مردی 39ساله در روستای وردیج به قتل رسیده. تیم جنایی و بازپرس اعلائی همزمان با حضور در محل، مشاهده کردند یک خودروی پژو 405 در همان حوالی پارک شده و در چند قدمی‌اش جسد مردی افتاده که دو ضربه چاقو به گردنش اصابت کرده و سه ساعت از مرگش می‌گذرد. از روی مدارک جسد معلوم شد نام او سعید است و مالک خودروی پژو. جسد را خانواده‌ای که برای تفریح رفته بودند یافته و به پلیس خبر داده بودند. با دستور قضایی ماموران گوشی مقتول را بررسی کردند و پی بردند دو مرد و یک زن آخرین افرادی بوده‌اند که با وی مکالمه تلفنی داشته‌اند. یکی از آنها برادر مقتول، دیگری آشنای کاری و نفر سوم دوست و همسایه‌‌اش بوده. با دستور بازپرس جنایی هر سه نفر احضار و مورد تحقیقات قرار گرفتند و معلوم شد برادر مقتول و آشنای کاری نقشی در ماجرا ندارند اما مرد همسایه و سعید از یک ماه قبل میانه‌شان شکرآب شده و دوستان مشترک‌شان آخرین بار آنها را دیده بودند که برای تفریح سمت وردیج می‌رفتند. با دستور بازپرس جنایی او بازداشت شد و یک ماه مورد تحقیق قرار گرفت تا این‌که 14مهر امسال متهم به قتل دوست خود اعتراف کرد و گفت‌: من و سعید از دوستان و همسایگان قدیمی هستیم. هر دو در یکی از شهرستان‌های غرب استان تهران زندگی می‌کردیم. متأهل بودم و فرزندانی دارم اما مقتول مجرد بود. یک ماه قبل از حادثه با زنی به خانه مقتول رفتیم. چند روز بعد سعید سراغم آمد و گفت باید پولی به او بدهم تا راز دوستی‌ام با آن زن را به خانواده‌ام نگوید. 
جر و بحث‌مان شد و فهمیدم مخفیانه از من و زن غریبه در خانه‌شان عکس گرفته. او دست‌بردار نبود و به عناوین مختلف از من پول می‌خواست. آخرین بار با او قرار گذاشتم تا برای تفریح به وردیج برویم و عکس را پس بگیرم. سوار خودرویش شدم و با هم به آنجا رفتیم. از او خواستم عکس را از بین ببرد که دعوای‌مان شد. با چاقویی که همراهم بود به او دو ضربه زدم که زخمی شد. از آنجا که عکس را در گوشی‌اش پیدا نکردم جسد و گوشی را همانجا انداختم و فرار کردم و خودم را به جاده رساندم و سوار تاکسی شدم و به 
خانه‌ رفتم. 
رضا اعلائی ‌بازپرس شعبه دوم دادسرای جنایی تهران با تایید این خبر به جام‌جم گفت: با اعتراف مرد میانسال او به اتهام مباشرت در قتل عمدی در بازداشت به‌سر می‌برد و تحقیقات درباره انگیزه‌اش ادامه دارد.