printlogo


راز قتل شوهر صیغه‌ای در كمد دیواری

راز زن جوان كه شوهر صیغه‌ای خود را بعد از قتل در كمد دیواری خانه دفن كرده بود پس از چهار ماه فاش شد. متهم مدعی شده مقتول قصد آزار و اذیت دخترش را داشته است.
به گزارش خبرنگار جام‌جم، راز این جنایت هولناك ساعت 19 و 45 دقیقه جمعه 14 تیر امسال و به دنبال كشف جسد مردی در كمد دیواری خانه‌ای در شرق تهران فاش شد. ماموران پس از حضور در محل كشف جسد در طبقه چهارم یك ساختمان در خیابان شكوفه با جسد مرد جوانی رو به رو شدند كه مدت‌ها از مرگش می‌گذشت و دست و پاهایش با پارچه بسته شده بود.   مرد صاحبخانه به ماموران گفت: یك سال قبل زن جوانی همراه دخترش این خانه را اجاره كردند و مرد جوانی نیز كه شوهر صیغه‌ای زن جوان بود به این خانه رفت و آمد داشت، اما از چهار ماه قبل دیگر از او خبر نشد تا این‌كه تصمیم گرفتم زن جوان و دخترش را به خاطر نپرداختن اجاره خانه با حكم تخلیه از خانه خارج كنم.بعد از رفتن زن جوان و دخترش یك نقاش ساختمان به خانه آوردم تا با نظافت و رنگ كردن خانه، مستاجر جدیدی بیاورم. وقتی برای رنگ زدن به كمد دیواری رسیدیم، مشاهده كردیم كف كمد دیواری سیمان كاری شده و ارتفاع بیشتری پیدا كرده است. از نقاش ساختمان خواستم آنجا را تخریب كند كه با جسد در زیر آن رو‌به‌رو شدیم.
در ادامه خانه زن جوان و دخترش در منطقه عبدل آباد شناسایی شد و شامگاه جمعه ماموران آنها را دستگیر كردند. زن 45 ساله ابتدا خود را در ماجرای قتل بیگناه معرفی كرد و ‌گفت كه چهار ماه است از شوهرصیغه‌ای‌اش كه معتاد بوده اطلاعی ندارد اما بالاخره به قتل مرد 40 ساله در خانه استیجاری اعتراف كرد.