printlogo


بزرگ‌ترین طرح هنری قلب پایتخت

ساعت10 و 9 دقیقه صبح، روبان افتتاح دریاچه باغ هنر پایتخت قیچی شد، بعد هم سه جوان آهنگی كلاسیك و زیبا را با ویلون‌های شان به افتخار این افتتاح نواختند. 
دریاچه‌ای كه دیروز صبح به این ترتیب افتتاح شد 25 هزارمترمربع است كه حدود 25 هزارمترمكعب نیز گنجایش آب دارد، دریاچه‌ای در دل باغ هنر تهران در اراضی عباس‌آباد. 
دریاچه‌هایی از این نوع در تهران كه همواره چالش كم آبی داشته، همیشه محل بحث بوده‌اند، مثل دریاچه خلیج فارس چیتگر كه یكی از انتقادات اصلی به آن آبی بود كه در این بی‌آبی در آن جمع می‌شود و سرنوشتش می‌شود تبخیر و هدر رفت. روز گذشته چالش بی‌آبی و آبی كه در دریاچه باغ هنر جمع می‌شود پرسشی بود كه از شهردار پایتخت پرسیده شد و البته پاسخی امیدبخش به آن داد. حناچی گفت شهرداری تهران نیز مصمم است از آب‌های زیرزمینی كمتر استفاده كند، برای همین در مجموعه باغ هنر، تصفیه‌خانه‌ای ساخته‌اند برای بازچرخانی آب در دریاچه. او اضافه كرد برای استفاده از پساب‌ها در آبیاری فضای سبز تهران نیز در حال مذاكره با وزارت نیرو هستند تا در نقاط مختلف، تصفیه‌خانه‌های محلی بسازند و پارك‌ها و بوستان‌ها را از این طریق سیراب كنند.