printlogo


ضرورتی در تصویب لوایح اف.ای.تی.اف در مجمع نیست


عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره سرنوشت كنوانسیون‌های سی.اف.تی و پالرمو گفت: از ۴۰موردی كه درباره این لوایح مطرح بود به ۲۸مورد پاسخ داده شد و دولت در حال اجرای این موارد است. فعلا ضرورتی در تصمیم‌گیری نسبت به این لوایح در مجمع تشخیص مصلحت نمی‌بینیم.محمدرضا باهنر در نشست خبری همچنین در پاسخ به سوالی درباره ارتباط با جبهه پایداری و نواصولگرایی و علت حضور اصولگرایان در انتخابات نیز بیان كرد: در همه انتخابات اعلام كرده‌ایم علت حضور ما، فراهم كردن زمینه حضور حداكثری مردم است.
وی افزود: در این شورای ائتلاف و وحدت اصولگرایان آقای قالیباف هم می‌آیند، قصد انشعاب و جداسازی هیچ طیفی وجود ندارد. با طیف آقای احمدی نژاد كاری نداریم.
باهنر ادامه داد: تاكنون جبهه پایداری نماینده‌اش را نفرستاده است و از طیف آقای لاریجانی هم دعوت نشده كه این هم از اشكالات شورای ائتلاف است كه باید برطرف شود.
رئیس جبهه پیروان خط امام و رهبری تصریح كرد: شورای ائتلاف اصولگرایان كلید خورده و چشم‌انداز ما وحدت صددرصدی است. در دوره‌های گذشته هم این بوده كه شاید به این عدد صددرصد نرسیم، اما سعی خود را خواهیم كرد، بنده در آن جلسه هستم و شركت می‌كنم./میزان