printlogo


هاشم بیك‌زاده در گفت‌وگو با جام‌جم:مانده‌ام چرا دربی باید یكشنبه باشد
استقلال با برد دربی شرایط را عوض كند

هاشم بیك‌زاده، مدافع سابق استقلال كه به تازگی از فوتبال خداحافظی كرده و به جرگه مربیان پیوسته است، می‌گوید این تیم باید هر طور شده دربی را ببرد. استقلالی‌ها در هفته چهارم لیگ برتر باید به مصاف پرسپولیس بروند.اگر در این بازی برنده باشند كه همه چیز به نفع شان خواهد شد؛ ولی شكست در این بازی می‌تواند اوضاع را خراب كند. بیك زاده معتقد است تمركز از همه‌چیز برای استقلال مهم‌تر است.
از اوضاع استقلال خبر داری؟
كم و بیش با بچه‌ها در ارتباط هستم و گاهی خبر می‌گیرم. فعلا آرامش به این تیم بازگشته و امیدوارم ادامه‌دار باشد. استقلال فصل را خوب شروع نكرده و این خوب نیست. منتهی تیم نباید انگیزه خود را از دست دهد و تمركز داشته باشد. ممكن است هر تیمی فصل را بد شروع كند. البته ما امیدوار بودیم بعد از چند فصل، استقلال امسال خوب شروع كند. حالا هم اتفاقی نیفتاده و تیم نباید فكر كند چیزی از دست رفته است.
درباره دربی نگرانی؟
دربی كه همیشه حساس است و نگرانی به وجود می‌آورد. این مسابقه مهم‌ترین بازی فصل است. امسال پرسپولیس شرایط بهتری نسبت به استقلال داشته و سه امتیاز به‌دست آورده است. ولی این اصلا ملاك نیست.من فقط مانده‌ام چرا باید بازی به این مهمی روز یكشنبه برگزار شود.
مسؤولان می‌گویند به خاطر والیبال مجبور شدند بازی را یكشنبه بیندازند.
خب این به ضرر استقلال است. الان گفته‌اند بازی باید 90 به 10 باشد. استقلال هم میزبان است. روز یكشنبه به نظر شما هواداران استقلال كار ندارند؟ الان اگر استادیوم پر نشود چه كسی پاسخگوست؟ وقتی این قانون را می‌خواهند اجرا كنند، حداقل زمان بهتری برای بازی تعیین می‌كردند. شما شك نكنید اگراستقلال لیگ را خوب شروع می‌كرد آن وقت تماشاگران زیادی به استادیوم می‌آمدند. الان هم طرفداران باید نشان دهند چقدر عاشق این تیم هستند و به‌خاطرش به استادیوم بروند تا تیم تنها نماند.
فكر می‌كنی استقلال بتواند دربی را ببرد؟
اصلا قابل پیش‌بینی نیست. نتیجه این مسابقه را كه نمی‌شود حدس زد ولی قطعا شرایط دو تیم در بازی‌های قبلی روی دربی اثر نمی‌گذارد. روز بازی در زمین مسابقه همه چیز تعیین خواهد شد. استقلال باید تمركز داشته باشد. همه در تیم روی كار خودشان تمركز كنند و از حاشیه دور باشند. استقلال اگر این بازی را ببرد شرایط را عوض خواهد كرد. امیدوارم این اتفاق رخ دهد.