دختر دهه هفتادی سركرده باند زورگیری
دختر 20 ساله با تشكیل باند زورگیری از
عابران، گوشی تلفن همراه سرقت میكرد.
به گزارش خبرنگار جامجم، اسفند سال گذشته فردی به كلانتری 127 نارمك مراجعه و شكایتی مبنی بر سرقت به زور یك دستگاه گوشی تلفن همراه سامسونگش به ارزش 400 هزار تومان مطرح كرد و گفت: در حال عبور از خیابان گلستان بودم كه دختر جوانی به من نزدیك شد و خواهش كرد تلفن همراهم را برای تماس به او بدهم. وی پس از دریافت گوشیام، پا به فرار گذاشت. او را تعقیب كردم كه دو نفر مرد جوان حدود 20 ساله با استفاده از چاقو و قفل عصایی من را مورد ضرب و شتم قرار دادند و پس از فرار آن دختر، دو مردجوان هم با یك دستگاه خودروی پراید سفید از محل گریختند.
با طرح شكایت اولیه در كلانتری، پرونده برای رسیدگی تخصصی در اختیار كارآگاهان پایگاه چهارم پلیس آگاهی قرار گرفت.با شروع تحقیقات گروهی از كارآگاهان این پایگاه به محل وقوع سرقت مراجعه و در تحقیقات میدانی پلاك خودروی سارقان بهدست آمد. مالك خودرو كه پسر 21 ساله و دانشجویی به نام پرویز بود، شناسایی شد.
با دستگیری پرویز، از شاكی برای شناسایی سارق گوشی دعوت شد و با مراجعه به پایگاه چهارم، پرویز را بهعنوان یكی از سارقان مورد شناسایی قرار داد.
پرویز كه راهی برای فرار از حقیقت نداشت، در بازجوییها گفت: با سارا 20 ساله در خیابان آشنا شدم. با توجه به مشكلات مالی كه هر دو داشتیم سارا پیشنهاد داد با استفاده از تهدید و زور دست به سرقت بزنیم. موضوع را به یكی از دوستانم به نام عابد 22 ساله كه در محله ما مغازه خیاطی داشت، گفتم تا در سرقتها با ما همكاری كند. شگرد و شیوه كار ما به این صورت بود كه با پرسه در خیابانهای خلوت سوژه خود را از بین افرادی كه از لحاظ فیزیكی توانایی مهار وی را داشتیم، انتخاب میكردیم و سارا به بهانه تماس ضروری با گوشی قربانی به وی نزدیك میشد و پس از دریافت گوشی، به سرعت از محل فرار میكرد و زمانی كه مالباخته قصد تعقیب وی را داشت من و عابد با چاقو و قفل عصایی به وی حمله ور شده و مالباخته را مورد ضرب و شتم قرار میدادیم. برنامهریزی انجام سرقتها توسط سارا به عنوان سركرده باند صورت میگرفت.
با اعترافات پرویز، دیگر متهمان نیز در دو عملیات جداگانه در مخفیگاههای خود در خیابان جمهوری و محله بیسیم شناسایی و دستگیر شدند. متهمان به سه فقره سرقت مشابه نیز اعتراف كردند.