بعیدینژاد: ممكن است به سمت خروج از ان.پی.تی برویم
همزمان با اظهارات دیروز كمالوندی، حمید بعیدینژاد، سفیر ایران در انگلیس هم به كشورهای اروپایی هشدار داد اگر گامهای پیشرو در راستای كاهش تعهد به برجام به اتمام برسد ممكن است طبق خواسته بسیاری در داخل كشور، سراغ خروج از معاهده ان.پی.تی برویم.
به گزارش فارس و به نقل از روزنامه ایندیپندنت، بعیدینژاد گفت برخی مقامات تأثیرگذار در داخل ایران، خروج از معاهده منع گسترش سلاحهای اتمی را بهعنوان پاسخی به عدم برآورده شدن انتظارات از سوی طرفهای اروپایی برجام پیشنهاد كردهاند.
وی ادامه داد: نمیتوانیم به متعهد ماندن یكطرفه ادامه دهیم و به همین دلیل این تصمیمات را گرفتیم و امیدواریم با این گامها بتوانیم پیامی محكم، حقیقی و جدی برای اجرایی شدن توافق هستهای صادر كنیم.
این دیپلمات ایرانی گفت: به شركای خود به اندازه كافی زمان دادیم و بعد این سیاست را اتخاذ كردیم. ظرف دو ماه آینده قطعاً گام پنجم را پس از تحلیل اوضاع برمیداریم. این گام، همانند گامهای قبلی بسیار حسابشده و دقیق خواهد بود. پس توپ در زمین آنها است. امیدواریم مشكل حل شود.