printlogo


موافقت رهبر انقلاب با اختصاص ۴۰ هزار میلیارد ریال برای فاضلاب اهواز

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به توجه رهبر معظم انقلاب و دولت نسبت به وضعیت خوزستان گفت: پیرو نامه‌ وزیر کشور به رهبر معظم انقلاب، ایشان با اختصاص ۴۰ هزار میلیارد ریال برای ساماندهی وضعیت آب و فاضلاب اهواز موافقت کردند.
اسماعیل نجار در حاشیه بازدید از مناطق مختلف درگیر با آبگرفتگی در اهواز و کوت عبدا... (مرکز شهرستان کارون) در جمع خبرنگاران با تاکید بر این‌که زیرساخت فاضلاب اهواز نیازمند کاری اساسی است، توضیح داد: برای ساماندهی سیستم فاضلاب و کانال دفع آب‎های سطحی اهواز باید مطالعه دقیقی صورت گیرد.
وی افزود: مساله فاضلاب از آب‌های سطحی باید تفکیک شود، چرا که شبکه فاضلاب کنونی اهواز گنجایش فاضلاب و آب‌های سطحی را با یکدیگر ندارد و با یک بارندگی موجب خروج و بیرون‌زدگی فاضلاب می‌شود.
رئیس سازمان مدیریت بحران کشور در ادامه با اشاره به تغییر اقلیم بیان کرد: تغییر اقلیم یک واقعیت است که باید آن را بپذیریم، تغییرات اقلیمی در واقع نوع بارش، زمان بارش و پراکنش آن  را دربر می‌گیرد.