printlogo


از نخستین مجموعه انیمیشن با فناوری 4K در رسانه ملی رونمایی شد
از «چیـا» تا پاسخ به حواشی روز رسانه ملی
دنیای انیمیشن‌ها و قصه‌های رنگارنگ از بچگی تا امروز گوشه ذهن خیلی از ما جاخوش كرده است و روند خلق و تولید آن همچنان ادامه دارد. مركز پویا نمایی صبا یكی از مراكزی است كه ید طولایی در ساخت این آثار دارد و به‌تازگی هم از جدیدترین اثر خود در ساختمان سیما رونمایی كرد. «چیا» عنوان مجموعه انیمیشن تازه‌ای است كه با كیفیت و فناوری 4K تولید شده است و روز گذشته در ساختمان سیما با حضور مرتضی میرباقری (معاون سیما)، رئیس و مدیران مركز صبا و همچنین عوامل ساخت و تهیه این پویانمایی از آن رونمایی شد. میرباقری بعد از یادآوری رخدادهای اخیر و ایام دهه فجر، با اشاره به بیانیه گام دوم بیان كرد: آن چه كه در بیانیه گام دوم مقام معظم رهبری آمده و تثبیت شده است كه در دوران انقلاب دستاوردهای بسیاری برای كشورمان حاصل شد و توانستیم با استقلال برای سرنوشت كشورمان تصمیم بگیریم و به مرزهای دانش و پیشرفت در زمینه‌های مختلف نزدیك شویم.

معاون سیما در خصوص وظیفه رسانه ملی در قبال تولیداتی كه وجود دارد، عنوان كرد: وظیفه ما در رسانه ملی این است كه سبد مصرفی رسانه مردم را با كیفیت بالا تولید و عرضه كنیم و بخشی از این سبد مصرفی هم که قشر خردسال، كودك و نوجوانان ما را در برمی گیرد مربوط به مجموعه‌های پویانمایی است.   
علی‌القاعده وظیفه ما این است كه زمینه‌های لازم را برای فعالیت تمام این عزیزان فراهم كنیم. ما برای این امر چند جلسه را با آقای لیوانی، رئیس مركز صبا داشتیم تا موانع را شناسایی كنیم و استفاده از ظرفیت عظیم انسانی را شناسایی كردیم.
به گفته معاون سیما رئیس رسانه ملی بارها بر این نكته تأكید كرده كه طی دیدارهایی كه با مقام معظم رهبری در این زمینه داشته، نگاه ایشان مبتنی بر صنعتی شدن این چرخه بوده و رسانه ملی نیز پویانمایی را متناسب با استانداردهای بین‌المللی دنبال خواهد كرد.
وی در ادامه با تأكید بر اهمیت حضور در بازارهای بین‌المللی افزود: باید عزیزان ما بتوانند در بازارهای جهانی حضور پیدا كنند و بخش عمده‌ای از سودشان را نصیب خود كرده و بازگشت سود داشته باشند تا مشكلات مالی در این عرصه به حداقل برسد.
 میرباقری با اشاره به تولید انیمیشن «چیا» به‌صورت 4K  اظهار كرد: امیر سحرخیز، تهیه‌كننده و كارگردان این اثر كار شاهكاری را انجام داده است. این پویانمایی با استانداردهای جهانی هماهنگ است و برای اولین بار به‌صورت 4K وارد تولید ۵۲ قسمت شده است كه امیدوارم در تابستان سال آینده از شبكه پویا روی آنتن برود. ساخت این انیمیشن اقدام بزرگ و قابل تجلیلی است و گام بزرگی برداشته شده و به خوبی سبك زندگی ایرانی‌- اسلامی در آن نشان داده شده است و تمام نشانه‌های آن كاملا بومی بوده و شناسنامه ایرانی دارد.
معاون سیما خاطرنشان كرد: استانداردهای فنی این انیمیشن بسیار حرفه‌ای است و ساخت چنین مجموعه‌ای را با چنین كیفیتی شروع یك اتفاق بسیار بزرگ می‌بینیم و توقع ما با دیدن این كار بالاتر می‌رود و ان‌شاءا... با پشتیبانی‌های لازم شبیه این كارها را در كارنامه تولیدات معاونت سیما  ببینیم.
 هم ترازی سلمان فارسی با هالیوودی ها
میرباقری در بخش دیگری از این مراسم با اشاره به شروع رسمی سریال «سلمان فارسی» توضیح داد: در چند وقت گذشته اتفاقاتی رخ داد كه موجب خوشحالی است و نشان داد ما در راستای گام دوم انقلاب حركت می‌كنیم. هفته گذشته در قشم با حضور رئیس صداوسیما سریال «سلمان فارسی» شروع شد و آقای داوود میرباقری (كارگردان اثر) با اشراف مطرح كردند كه این پروژه نسبت به كارهای مشابهی كه در جهان ساخته می‌شود، در تراز عالی‌ترین كارهایی است كه در هالیوود انجام می‌شود.
او در پایان اظهار امیدواری كرد و گفت: امیدوارم همه شبكه‌ها به اچ‌دی شدن نزدیك شوند تا آثاری كه با فرمت 4K  ساخته می‌شوند برای همه مخاطبان در دسترس باشد.
آینده‌ای روشن برای پویانمایی
محمدرحیم لیوانی، رئیس مركز صبا هم بیان كرد: در گام دوم انقلاب، تولیدات سیمای رسانه ملی با ساخت پویانمایی با فناوری 4K  وارد عرصه جدیدی از تولیدات سازمان صداوسیما شده است. افزایش كیفیت محتوایی و فنی تولیدات مركز صبا آینده بسیار روشنی را برای تولیدات پویانمایی رسانه ملی نوید می‎دهد.
لیوانی، حضور پر انرژی جوانان با استعداد و تحصیلكرده به بخش پویانمایی را فرصتی مغتنم دانست و گفت: چند قسمت از انیمیشن «چیا» ساخته شده و پیش‌بینی می‌شود در تابستان سال آینده آماده پخش  شود.