صعود تراكتور به نیمه نهایی
در جریان مرحله یك چهارم نهایی رقابتهای جام حذفی، دو تیم تراكتور و مس كرمان به مصاف هم رفتند این بازی با نتیجه ۴ بر یك به سود شاگردان ساكت الهامی به پایان رسید.
تراكتور در این بازی و در نیمه اول كار مس را عملا تمام كرد و با سه گل محمدرضا خانزاده در دقیقه ۳۲، اشكان دژاگه در دقیقه ۴۲ و پنالتی رضا اسدی در دقیقه ۴۴ مس كرمان را شكست داد. در نیمه دوم مس كرمان با گل دقیقه ۶۱ رشید فرخی یكی از گلهای خورده را جبران كرد با اینحال تراكتور با ضربه سر سعید مهری در دقیقه ۷۷، تیر خلاص را به مس كرمان زد تا بازی ۴ بر یك به سود تراكتور به پایان برسد.
پیشتر پرسپولیس و نفت مسجد سلیمان به مرحله نیمهنهایی جام حذفی صعود كرده بودند و آخرین تیم نیز در جدال دو تیم استقلال و سپاهان مشخص میشود؛ دیداری كه زمان آن هنوز مشخص نیست.