
جواد نكونام پس از نابسامانی در باشگاه نساجی و كنارهگیری مدیرعامل و مدیران دیگر، استعفا کرد و بعد از یک خداحافظی احساسی با هواداران نساجی مازندران، با پیكان تهران قراردادی 18 ماهه امضا كرد و حتی مراسم معارفه او هم برگزار شد؛ اما با نامه مدیرعامل گروه صنعتی ایران خودرو، از پیكان جدا شد. حال خبر رسیده كه نامه تند یكهزارع مدیر عامل ایران خودرو به شیعی، مدیرعامل باشگاه پیكان، بهدلیل تماس تلفنی نماینده قائمشهر در مجلس شورای اسلامی و عضو كمیسیون صنایع مجلس بوده است.
نكونام كه از این اتفاقات به شدت عصبانی است، با وكیل خود در خارج از ایران تماس گرفته و قصد دارد اسناد قراردادش با نساجی، پیكان و همچنین عكسهای حضورش در تمرینات تیم پیكان را به وكیلش بدهد تا به صورت رسمی شكایتش در فیفا ثبت شود.
نكونام دیروز با مدیران و مالكان باشگاه نساجی جلسهای برگزار كرد و اگر نتایج مثبتی پیش روی خود نبیند، بهطورقطع به فیفا شكایت خواهد كرد.