قاچاقچیان، دام ایران را به 3 برابر قیمت می‌خرند

قاچاقچیان، دام ایران را به 3 برابر قیمت می‌خرند

معاون توسعه بازرگانی و صنایع كشاورزی وزارت جهاد كشاورزی، با بیان این‌كه قاچاق دام زنده قیمت گوشت را در داخل گران كرده است، گفت: قاچاقچیان دام مولد را به سه برابر قیمت می‌خرند و از مرزها خارج می‌كنند و احتمال انگیزه سیاسی از این موضوع هنوز معلوم نیست.
به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت جهاد كشاورزی، علی‌اكبر مهرفرد گفت: ۸۰ تا ۸۵ درصد از نیاز كشور به گوشت قرمز از طریق تولیدات داخلی و حدود ۱۵ تا ۲۰ درصد آن از طریق واردات با ارز 4200 تومانی تأمین می‌شود.
مهرفرد با تاكید بر این‌كه تاكنون بیش از سال گذشته گوشت وارد كشور شده و ارز بیشتری نیز در مقایسه با سال گذشته در این زمینه هزینه شده است، عنوان كرد: فعالیت در زمینه قاچاق دام زنده به دلیل وجود اختلاف قیمت بین گوشت تولید داخل و خارج تعیین‌كننده قیمت است و این موضوع باعث شده تا قیمت گوشت تولید داخلی افزایش پیدا كند.