همه با هم باختیم

سامان قدوس در گفت‌وگو با جام‌جم

همه با هم باختیم

سامان قدوس هم مثل دیگر بازیكنان تیم ملی از شكست ایران غمگین بود و بهت زده. او هم باور نمی‌كرد مقابل ژاپن آن‌طور شكست بخوریم و از گردونه رقابت‌ها كنار برویم. تیم ملی به امارات رفته بود تا قهرمان شود. بازیكنان هم قسم شده بودند تا به جام برسند و به همین خاطر وقتی به چنین هدفی نرسیدند، بهت زده بودند. سامان قدوس حالا چند روز بعد از آن بازی درباره خودش، تیم ملی و همینطور شرایطش در آمیان فرانسه توضیحاتی می‌دهد. او در گفت‌وگو با جام‌جم در این باره توضیحاتی می‌دهد.

 سامان ابتدا از اینجا شروع كنیم كه چرا اوضاعت در آمیان كمی تغییر كرده؟ قبل از جام ملت‌ها هم كمتر بازی می‌كردی. این دلیل خاصی داشت؟ 
خب یك سوءتفاهم باعث شد تا به من زیاد بازی نرسد. در دو سال گذشته هیچ استراحتی نداشتم و خیلی خسته شدم. این مساله باعث شد تا با سرمربی تیم حرف بزنم. به او گفتم اگر می‌شود فشار تمرینات رویم كمتر باشد چون تمرینات تیم باشگاهی ما سنگین است. منتهی او منظور مرا اشتباه متوجه شد و فكر كرد می‌گویم بهتر است مدتی بازی نكنم و استراحت داشته باشم. وقتی او بازی ام نداد دوباره با هم صحبت كردیم و گفتم منظورم این نبوده که بازی نكنم بلكه بیشتر نیاز داشتم فشار تمرینات كمتر شود. فشار جام ملت‌ها هم خیلی زیاد بود و امیدوارم یك ریكاوری خوب داشته باشم و بتوانم برای آمیان بازی‌های خوبی انجام دهم. 
 شروع خوبی در آمیان داشتی، ولی حالا كمی از آن روزها فاصله گرفته‌ای، چرا؟
راستش خودم هم می‌دانم شروعم در آمیان بهتر بود ولی همان‌طور كه گفتم دو سال خسته‌كننده داشتم و واقعا استراحتی نكردم. بعد از جام جهانی هم دوباره استراحتی نكردم و سریع به استرسوند رفتم تا بازی كنم. در آمیان هم همین‌طور. 
 شكست مقابل ژاپن خیلی برایمان شوكه‌كننده بود، چرا؟
فكر نمی‌كردم به ژاپن آن‌طور ببازیم. تا قبل از این‌كه گل بخوریم واقعا عالی بازی كردیم و باید یك یا دو گل به ژاپن می‌زدیم ولی متاسفانه شانس‌هایمان گل نشد. روی گل اول ژاپن هم خیلی اتفاقی اشتباه كردیم ولی به نظرم همه با هم باختیم، همان‌طور كه همه با هم می‌بردیم. دوست داشتیم تیم قهرمان شود و همه تلاش خود را كردیم ولی متاسفانه شكست خوردیم. ژاپن هم تیم قدرتمندی بود ولی ای‌كاش می‌توانستیم به فینال برویم. 
​​​​​​​
 تو هم در این بازی‌ها، در حالی كه فكر می‌كردیم بیشتر بازی كنی اما فرصت زیادی نیافتی. 
خب این تصمیم مربی بود كه زیاد بازی نكنم ولی در هر مسابقه كه به زمین بازی رفتم تلاشم را كردم تا بتوانم برای ایران مثمرثمر باشم. مهم واقعا فقط این بود که به تیم ملی كمك كنم، همین. به چیز دیگری فكر نمی‌كردم. خودم دوست داشتم بیشتر بازی كنم چون هر بازیكنی دوست دارد زیاد بازی كند.
امیدوارم در آینده بتوانم دوباره برای تیم ملی به میدان بروم و بازی‌های خوبی انجام دهم.