اقتصاد پاک سالانه ۳تریلیون دلار می‌طلبد

اقتصاد پاک سالانه ۳تریلیون دلار می‌طلبد

وزیر خزانه‌داری آمریکا اعلام کرد گذار جهانی به اقتصاد کم‌کربن، مستلزم سالانه سه تریلیون دلار سرمایه جدید تا سال ۲۰۵۰ است که بسیار بالاتر ازسطح فایننس فعلی است.

جانت یلن افزود:بی‌اعتنایی درپرداختن به تغییرات اقلیمی وازدست دادن طبیعت وتنوع زیستی،علاوه براین‌که یک سیاست محیط زیستی نامناسب است،برای سیاست اقتصادی هم ناخوشاینداست. اقتصادهای ثروتمند، ۱۱۶میلیارد دلار برای فایننس اقلیمی برای کشورهای درحال توسعه در سال ۲۰۲۲ فراهم کردند که ۴۰ درصد آن از بانک‌های توسعه چند‌جانبه داده شد. این بانک‌ها از جمله بانک جهانی و بانک توسعه اینترآمریکن، اهداف جدیدی را تعیین کرده‌اند.وزیر خزانه‌داری آمریکا گفت: این نیاز فایننس، بزرگ‌ترین فرصت اقتصادی قرن بیست‌ویکم است و می‌تواند برای حمایت از رشد پایدار و فراگیرتر از جمله برای کشورهای نیازمند سرمایه‌گذاری استفاده شود.یلن روز شنبه، ابتکارهای جدیدی را با کشورهای حوزه آمازون شامل برزیل، کلمبیا، اکوادور، گویان، پرو و سورینام، برای مبارزه با جرائم طبیعت مانند استخراج غیرقانونی در طبیعت که تهدیدی برای تنوع زیستی و اکوسیستم آمازون است، راه‌اندازی کرد.
   
فرود نرم اقتصاد جهانی 
گروه ۲۰ اعلام کرد احتمال فرود نرم اقتصاد جهانی با وجود چالش‌های متعدد وجود دارد. تورم جهانی به‌دلیل سیاست‌های پولی مناسب بانک‌های مرکزی و کاهش شوک‌های عرضه، همچنان از سطوح بالا به پایین می‌آید.بانک‌های مرکزی در راستای وظیفه‌ای که دارند متعهد به ثبات قیمت هستند و تنظیم سیاست‌های پولی را دنبال می‌کنند و به گونه‌ای ادامه می‌دهند که وابسته به داده‌های کلان اقتصادی ورودی است.فرود نرم وضعیتی است که بانک مرکزی نرخ‌های بهره را بیش از حد افزایش می‌دهد و به کندی اقتصادی منجر می‌شود اما از رکود جلوگیری می‌کند.از سوی دیگر، خطرات نزولی شامل جنگ و تشدید درگیری‌ها، تکه‌تکه‌شدن اقتصاد و تورم پایدارتر از حد انتظار است که به نرخ‌های بهره بالاتر و طولانی‌تر می‌انجامد.