«مادر سوجان» به‌زودی در تلویزیون

«مادر سوجان» به‌زودی در تلویزیون

یکی ازمجموعه‌هایی که به‌زودی روی آنتن تلویزیون خواهد رفت،«مادر سوجان» است. این مجموعه به کارگردانی حسین تبریزی است که فضای آن بیشتر در شمال کشور می‌گذرد.

تبریزی پیش از این گفته بود: این سریال قرار است با قصه‌هایش مخاطبان را به دل سه نسل از یک خانواده ببرد؛ مادربزرگ، مادر و نوه که همان سوجان نام دارد. نقش مادربزرگ را خانم ثریا قاسمی به نحو شایسته‌ای ایفا کرده‌اند؛ مادر را حدیث نیک‌رو و سوجان را که نوه داستان است غزاله اکرمی بازی می‌کند.  به گفته تبریزی، هنرمندان این سریال بی‌شمارند و خوشبختانه همه از کاربلدها و حرفه‌ای‌های سینما و تلویزیون هستند. بخشی از داستان به دوره تاریخی 50 ساله برمی‌گردد که بازیگرانی همچون بهمن دان، مهدی علی‌پور، نگار بابایی، فریده دریامج و اتابک نادری در آن ایفای نقش می‌کنند. تقریبا تمام لوکیشن‌ها در استان گیلان است و البته بخش‌هایی از قصه به تهران قدیم برمی‌گردد. به‌تازگی تیزر جدید این مجموعه هم پخش شده است. 

تنوعی از مجموعه‌ها در راه آنتن
پیمان جبلی، رئیس رسانه‌ملی درباره سریال «طوبی» گفت: خوشبختانه از ابتدای شروع این مجموعه، استقبال گسترده‌ای را شاهد بودیم و هرچقدر جلوتر رفتیم، مخاطبان این مجموعه بیشتر شد. صحبت‌هایی هم برای ادامه این سریال مطرح شده که اطلاعات دقیق را همکاران ما در سیمافیلم دارند. جبلی در پاسخ به این سؤال که آیا باز هم چنین سریال‌هایی را در تلویزیون خواهیم داشت یا نه، ادامه داد: بله ما تنوعی را که سعی کردیم در تولید مجموعه‌ها داشته باشیم شامل انواع و گونه‌های متفاوتی خواهد بود. مثلا همین هفته همزمان با نیروی انتظامی مجموعه امنیتی جذابی داریم و همچنین مجموعه «قرارگاه نصرت» را که دفاع مقدسی است، خواهیم داشت.  در ادامه کارهایی که در مرحله نگارش است یا آثاری که در مرحله تولید بوده، به ترتیب روی آنتن خواهد رفت. الحمدلله روند مجموعه‌های نمایشی ما روند ثابت، مستمر و سریعی به خودش گرفته است. پیش از این هم عرض کردم که ما تا پایان سال 1404 جدول پخش‌مان تکمیل است.

سیل پیامک‌ها برای وعده‌صادق2
نگاهی به پیامک‌های ارسالی به سامانه162روابط‌عمومی سازمان صداوسیما نشان از آن دارد که وعده‌صادق2، خونخواهی سیدمقاومت در کنار برنامه‌هایی همچون جریان، پاورقی و نوسان، بیشترین کلیدواژه را در میان این پیامک‌ها داشته است.بخش مهمی از این پیام‌ها مرتبط با تشکرهایی بوده که مردم از صداوسیما برای پوشش وعده‌صادق2 داشته‌اند. برنامه‌هایی همچون جریان، نوسان و پاورقی هم پرمخاطب بوده‌اند.