«پانتولیگ» جدید در راه است

«پانتولیگ» جدید در راه است

تهیه‌کننده «پانتولیگ» از ساخت فصل جدید این مسابقه تلویزیونی در روزهای آینده خبر داد. جواد فرحانی که اخیرا تهیه‌کنندگی سریال «غریبه» را در تلویزیون برعهده داشته در گفت‌وگویی با اعلام این‌که ساخت فصل جدید مسابقه پانتولیگ در روزهای آینده آغاز خواهد شد، اعلام کرد این مسابقه با تغییراتی همراه خواهد بود.

اولین قسمت از مسابقه پانتولیگ با اجرای محمدرضا گلزار بهمن ماه سال گذشته روی آنتن شبکه سه رفت. پانتولیگ برنامه‌ای در حوزه‌ مسابقه و سرگرمی با محوریت بازی پانتومیم است که با اجرای محمدرضا گلزار از تلویزیون پخش شد.این بازیگر پیش‌تر در سال ۹۷ اولین حضورش در قاب تلویزیون را با اجرای مسابقه «برنده‌باش» تجربه کرد. پانتولیگ برنامه‌ای در حوزه مسابقه و سرگرمی در زمینه بازی پانتومیم و اطلاعات عمومی است. در هر قسمت از برنامه دو گروه چهار نفره مقابل هم قرار می‌گیرند تا هم چالش‌های مرتبط با پانتومیم را از سر بگذرانند و هم به سوالات اطلاعات عمومی پاسخ دهند. 

بررسی لیگ دسته اول با «فوتبال یک»
شبکه ورزش سیما،دیدارهای لیگ دسته اول فوتبال ایران را دربرنامه «فوتبال یک»به‌صورت تخصصی تحلیل وبررسی می‌کند‌.بررسی تقابل‌های حساس لیگ دسته اول فوتبال ایران با حضور کارشناسان شناخته‌شده به همراه کارشناسی صحنه‌های داوری هر هفته پنجشنبه‌ها ساعت ۱۳ با برنامه فوتبال یک شبکه ورزش سیما انجام می‌شود.این برنامه به‌صورت تخصصی از متن تا حاشیه لیگ دسته اول ایران را زیر ذره‌بین قرار می‌دهد تا بینندگان تخصصی شبکه ورزش هر هفته از آنچه که در فوتبال دسته یک ایران اتفاق می‌افتد آگاه شوند.برنامه فوتبال یک با اجرای پویا خسروی و به تهیه‌کنندگی علی صادقی هر هفته ظهر پنجشنبه‌ها روی آنتن شبکه ورزش سیما می‌رود.شبکه ورزش سیما با روی آنتن فرستادن برنامه‌های تخصصی در هررشته ورزشی، قابی ویژه را پیش روی مخاطبان علاقه‌مند به رقابت‌های هیجان‌انگیز ملی و بین‌المللی قرار می‌دهد. برنامه‌های فوتبالی از آثار پرطرفدار این شبکه است که مخاطبان بسیاری را با خود همراه می‌کند. 

قاب‌هایی از لبخند
برنامه بگو بخند در فصول گذشته خود تلاش کرد قاب‌های متنوعی را به نمایش بگذارد؛ از پشت صحنه و معرفی شرکت‌کنندگان تا آرای داوران که هر کدام رنگ و رویی از این برنامه پرانرژی را به مخاطب نشان می‌دهد.