برای پول، آدم هم می‌کشم!

سارق مسلح خودرو پس از دستگیری:

برای پول، آدم هم می‌کشم!

مرد خشن که با دریافت پول، قرار بود آدم‌کشی کند، قبل از قتل رقیب عشقی‌اش و مرد ناشناس دیگری دستگیر شد.

به گزارش خبرنگار جام‌جم، روزهای پایانی هفته گذشته، مردی با حضور در اداره یکم پلیس آگاهی تهران از سارقی مسلح شکایت کرد و گفت: با خودروی پرایدم در سطح شهر تهران مسافر جا‌به‌جا می‌کردم، مردی در محله یافت‌آباد تهران به عنوان مسافر دربستی و بعد از توافق برسر کرایه، سوار شد. در میانه راه او مرا با سلاحی به مرگ تهدید کرد و خواست توقف کنم و پیاده شوم. در ادامه مرا از خودرو بیرون انداخت و با سرقت خودرویم فرار کرد. چهره‌نگاری از سارق مسلح انجام شد و مشخصات پراید سرقتی او برای توقیف به گشت‌های پلیس اعلام شد. سرانجام رد خودروی موردنظر در مقابل خانه‌ای در محله یافت‌آباد به دست آمد. ماموران با هماهنگی قضایی خودرو را توقیف کردند. در همین موقع مردی قصد نزدیک شدن به خودرو را داشت که بازداشت شد. او با انتقال به اداره یکم پلیس آگاهی تهران در اظهاراتش گفت: این خودرو را وکالتی از مردی خریدم و سرقتی نیست. 
این در حالی بود که مالباخته در مواجهه حضوری، او را به عنوان دزد مسلح پرایدش معرفی کرد. شهاب که راه فراری نداشت، بناچار اعتراف کرد و گفت: کارگر فصلی‌ام و هرکاری به من سفارش داده شود را می‌پذیرم. از کارگری، بنایی، باربری، نجاری تا سفارش قتل. هفت سال قبل در اینستاگرام با دختری به نام مینا دوست شدم و ارتباط‌مان ادامه یافت. به هم علاقه‌مند شدیم و حتی تصمیم به ازدواج گرفته بودیم. از چند ماه قبل اخلاق ورفتاردخترموردعلاقه‌ام ناگهان عوض شدو ازعلاقه وعشقش دیگرخبری نبود. باورم نمی‌شد که زیر همه قول و قرارهایش زده باشد. سراغ دوستش رفتم که فهمیدم با مردی پولدار آشنا شده و درصدد ازدواج با اوست. تصمیم گرفتم آن جوان و رقیب عشقی‌ام را به قتل برسانم. سلاحی را با تعدادی فشنگ خریدم. مسیر تردد آن جوان را زیر نظر گرفته و سایه به سایه دنبالش بودم تا در فرصت مناسب او را با شلیک گلوله به قتل برسانم. به همین خاطر برای اجرای نقشه‌ام، خودروی شاکی را سرقت کردم. بعد خواستم رقیب عشقی‌ام را بکشم که افرادی آمدند و موفق نشدم. بعد هم از طریق شخص ناشناسی برای کشتن مردی اجیر شدم و قرار بود دستمزد میلیاردی بگیرم اما قبل از اجرای این دو نقشه دستگیر شدم. 
محمودی، بازپرس شعبه نهم دادسرای ناحیه 34 تهران با تایید این خبر به جام‌جم گفت: با اعتراف‌های اولیه متهم، او در بازداشت به‌سر می‌برد و تحقیقات از او ادامه دارد.