جنایت با ادعای ناموسی!

جنایت با ادعای ناموسی!

مردی که به اتهام قتل دستگیر شده، در تحقیقات مدعی شد مقتول قصد آزار زن مورد علاقه او را داشته است.

به گزارش خبرنگار جام جم، بعداز ظهر شانزدهم دی سال گذشته مردی 62 ساله براثر خفگی به قتل رسید و جسد او بعد از یک هفته در انباری خانه موروثی سه طبقه‌شان در محله سبلان شمالی تهران از سوی برادرش پیدا و معلوم شد پرایدش هم به سرقت رفته است. پنج مظنون از‌جمله دختر ناتنی وی در این رابطه بازداشت شدند اما بیگناه شناخته و آزاد شدند. این در‌حالی بود که معلوم شد در زمان جنایت دو مرد و یک زن که خواهر‌زن سابق مقتول بوده، آخرین افرادی بودندکه به خانه مقتول رفته بودند که تحت تعقیب قرار گرفتند و بعد از یک سال فرار، چند روز پیش در تهران بازداشت شدند‌. دیروز مهرشاد یکی از دو مرد بازداشتی به قتل اعتراف کرد و گفت‌: دو سال قبل با مینا آشنا شدم‌. او هم مثل من اعتیاد داشت‌. کارم راننده اینترنتی است‌. به هم علاقه‌مند شده و قصد ازدواج داشتیم. او با این‌که خواهرش فوت شده بود به خانه دامادشان در رفت‌و‌آمد بود. یک روز تعریف کرد که دامادشان اذیتش می‌کند و در‌صدد است به وی تجاوز کند که از دستش فرار کرده است. در‌صدد انتقام از آن مرد معتاد بودم. شب حادثه در دی سال گذشته مینا سراغم آمد و با هم به بهانه مصرف مواد به انباری خانه دامادشان رفتیم‌. با آن مرد دعوا کردم که چرا نیت بدی نسبت به زن مورد علاقه‌ام دارد که جواب درستی نمی‌داد، دعوایمان بالا گرفت که با دستانم او را خفه کردم.
وی افزود‌: بعد از قتل، مردی که دوست مقتول بود وارد خانه او شد و بیرون آمد. در خیابان او را دیدم و گفتم تو او را کشتی که ترسیده بود‌. فرار کرد و کاپشنش را جا گذاشت. آن را پوشیدم و دوباره وارد خانه مقتول شدم که همه فکرکنند دوستش قاتل بوده است. ماشین پراید را دزدیدم اما یک اوراقچی سرمان کلاه گذاشت.
این در‌حالی بود که زن مورد علاقه او نیز گفته‌هایش را تایید کرد‌. 
موسی رضا‌زاده، بازپرس شعبه یازدهم دادسرای امور جنایی تهران با تایید این خبر به جام‌جم گفت‌: با اعتراف متهم، او به اتهام مباشرت در قتل عمدی و زن جوان به اتهام معاونت در قتل در بازداشت به‌سر می‌برند و دوست مقتول، بیگناه شناخته شده و آزاد شد.