آمریکا مصمم به حذف اروپا از مذاکرات اوکراین

آمریکا مصمم به حذف اروپا از مذاکرات اوکراین

نماینده ترامپ در اوکراین، آب پاکی را روی دستان اروپایی‌ها ریخت و تأکید کرد که آنها جایی در مذاکرات صلح اوکراین نخواهند داشت. نماینده دولت دونالد ترامپ در اوکراین، کیت کلاگ اعلام کرد که اروپا در مذاکرات صلح اوکراین جایی نخواهد داشت.

تصمیم جنجالی ترامپ 
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، با اقدامی غافلگیرکننده، بدون مشورت با متحدان اروپایی یا مقامات اوکراینی، با ولادیمیر پوتین رئیس‌جمهور روسیه تماس گرفت و آغاز فوری مذاکرات صلح را اعلام کرد. این اقدام،نگرانی‌های گسترده‌ای را درمیان رهبران اروپایی برانگیخته است.  خبرگزاری رویترز نوشت که این تحولات موجب نگرانی برخی رهبران اروپایی شده است چون ممکن است توافقی حاصل شود که امنیت اروپا را تحت تأثیر قرار دهد. 

واکنش رهبران اروپا
در مقابل، رهبران اروپایی اعلام کرده‌اند که حذف آنها از مذاکرات را نخواهند پذیرفت. الکساندر استاب، رئیس‌جمهور فنلاند در مونیخ تأکید کرد: «امکان ندارد در مذاکرات درباره اوکراین، آینده آن یا ساختار امنیتی اروپا بدون حضور کشورهای اروپایی برگزار شود.» وی افزود: «اما اروپا باید خود را سازمان‌دهی کند، کمتر حرف بزند و بیشتر عمل کند.»

پیشنهاد تشکیل ارتش اروپایی
 ازسوی دیگر زلنسکی خواستار تشکیل یک ارتش اروپایی شده و تأکید کرده است که اروپا دیگر نمی‌تواند به حمایت ایالات متحده اطمینان داشته باشد. او تصریح کرد که تنها راه جلب احترام واشنگتن «برخورداری از یک نیروی نظامی قدرتمند» است.